default-image

Χανιά: Χειροπέδες σε 19χρονο και 17χρονο για ναρκωτικά

Κρήτη
Χανιά: Χειροπέδες σε 19χρονο και 17χρονο για ναρκωτικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο άνδρες συνελήφθησαν το μεσημέρι στα Χανιά από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χανίων. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πάνω από 80 γραμμάρια κάνναβης. Επιπλέον συνελήφθη 44χρονη ημεδαπή για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Οι δύο ημεδαποί άνδρες ηλικίας 19 και 17 ετών συνελήφθησαν, συνελήφθησαν για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο της υπηρεσίας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν ο 19χρονος και 17χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην κατοχή του 19χρονου πέντε συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 14,87 γραμμάρια και ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι συλληφθέντες προσπάθησαν ανεπιτυχώς να αποφύγουν τον έλεγχο, ενώ στην προσπάθειά τους να διαφύγουν πέταξαν στο έδαφος μια αυτοσχέδια συσκευασία, η οποία όπως διαπιστώθηκε περιείχε 70 γραμμάρια κάνναβη.

Επιπλέον συνελήφθη 44χρονη ημεδαπή για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News