Πέρασε ένας χρόνος χωρίς την Βιργινία Μανασάκη

Κρήτη
Πέρασε ένας χρόνος χωρίς την Βιργινία Μανασάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος χωρίς την ιδιαιτέρως αγαπητή στο χώρο της αυτοδιοίκησης και στην κοινωνία, αντιπεριφερειάρχη Βιργινία Μανασάκη - Ταβερναράκη. Ένας χρόνος και ο πόνος ανείπωτος για τους δικούς της ανθρώπους, για την οικογένειά της, τους συγγενείς, τους φίλους και τους συνεργάτες.   

Όλοι θυμούνται το γλυκό χαμόγελο της Βιργινίας, που έφυγε χτυπημένη από την επάρατη νόσο πριν ακριβώς ένα χρόνο σε ηλικία μόλις 42 ετών.

Η Βιργινία έδωσε ακούραστα μέχρι και το τελευταίο λεπτό σκληρή μάχη αλλά τελικά νικήθηκε και άφησε την τελευταία της πνοή, στο νοσοκομείο Γ. Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης όπου και νοσηλευόταν έπειτα από μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου και ώρα 8 π.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Τίτου στο Ηράκλειο, οι συγγενείς θα τελέσουν ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη της αγαπημένης τους Βιργινίας.  

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΤΗ ΒΙΡΓΙΝΙΑ

Καφές θα προσφερθεί στο ξενοδοχείο Ibis Styles (Heraklion Center Parking Σκουλούδη). Βαρύ το πένθος για το Ηράκλειο και την Κρήτη ολόκληρη για τον πρόωρο χαμό της αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας και Βιομηχανίας.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΥΓΙΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΒΙΡΓΙΝΙΑΣ ΜΑΝΑΣΑΚΗ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News