Όλο το Ηράκλειο στο «πόδι» & 5000 € από τις ΗΠΑ, για το Χάρη

Ηράκλειο
Όλο το Ηράκλειο στο «πόδι» & 5000 € από τις ΗΠΑ, για το Χάρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για μία ακόμη φορά οι Ηρακλειώτες έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο στη μεγάλη συναυλία αγάπης που δόθηκε για το Χάρη Πινακουλάκη, έναν 43χρονο Ηρακλειώτη, που δίνει το μεγαλύτερο αγώνα για τη ζωή του.

Σύμμαχός του σε αυτό το δύσκολο αγώνα είναι όλο το Ηράκλειο, αφού πάνω από 2.000 συμπολίτες μας, έδωσαν το «παρόν» στη συναυλία αγάπης και στήριξης που πραγματοποιήθηκε χτες.

Η περιπέτεια υγείας του Χάρη

Ο Χάρης, ο οποίος είναι δάσκαλος μαχητικών αθλημάτων, έχει διαγνωστεί με μια πολύ σοβαρή ασθένεια, μια μορφή καρκίνου του αίματος, την Non-Hodgkin.

Ο Χάρης έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν και έχει υποβληθεί σε διάφορες θεραπείες. Όμως δεν είχαν το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Σε αυτή τη νέα κρίσιμη καμπή της υγείας του, μια «αχτίδα φωτός» έχει φανεί, καθώς έγινε δεκτός από ένα νοσοκομείο στην Κίνα, προκειμένου να υποβληθεί σε μια εξειδικευμένη πειραματική θεραπεία.

Ο ίδιος βρίσκεται ήδη στην Κίνα και ετοιμάζεται για να υποβληθεί στη διαδικασία εκείνη που θα τον κάνει να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Το κόστος της θεραπείας είναι πολύ μεγάλο και πληρώνεται από το κινεζικό κράτος. Όμως τα νοσήλεια είναι εξίσου ακριβά. Για αυτό και η οικογένεια του ξεκίνησε την εκστρατεία για τη συγκέντρωση του απαιτούμενου ποσού που αγγίζει τις 50.000 ευρώ. Και όπως φαίνεται αυτός ο στόχος θα επιτευχθεί!

Τεράστια η στήριξη

Όπως φάνηκε χθες, κανείς δεν έμεινε ασυγκίνητος από την περιπέτεια υγείας του 43χρονου Χάρη. Έτσι 2.000 και πλέον Ηρακλειώτες, συνέρρευσαν στο γνωστό κέντρο διασκέδασης, όπου απολαύσανε καλή Κρητική μουσική, στέλνοντας παράλληλα το πιο ισχυρό μήνυμα αγάπης στον Χάρη.

Στη συναυλία που δόθηκε μετείχαν πάρα πολλοί καλλιτέχνες. Ανάμεσα τους οι: Ross Daly, Κέλυ Θωμά, Ψαρογιώργης, Γιώργης Μανωλάκης, Βασίλης Σταυρακάκης, Γιώργης Σταυρακάκης, Αντώνης Σταυρακάκης, Ιάκωβος Πατεράκης, Αλέκος Φανουράκης, Γιαννης Παξιμαδάκης, Στέλιος Πετράκης και Ευγενία Τόλη Δαμαβολίτη.

Στο πλευρό του Χάρη στέκονται απλοί πολίτες και τοπικοί φορείς.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η περίπτωση ενός πολίτη από την Αμερική, ο οποίος πρόσφερε 5.000 ευρώ, τηρώντας την ανωνυμία του!

Εξίσου σπουδαία και η κίνηση της Περιφέρειας Κρήτης που κάλυψε τα αεροπορικά έξοδα και συνέδραμε με 5.000 ευρώ, την όλη προσπάθεια. Φυσικά από την πρωτοβουλία αυτή δεν έλειψαν και άλλοι φορείς, όπως το ΕΚΗ, το Επιμελητήριο και ο ΟΕΒΕΝΗ, αλλά και πάρα πολλοί επιχειρηματίες!

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης διατίθενται για τη διακομιδή και τη θεραπεία του Χάρη στο νοσοκομείο The First Affiliated Hospital of Soochow University, στην Κίνα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News