Σας ευχαριστούμε πολύ, να είστε καλά!

Ποδόσφαιρο
Σας ευχαριστούμε πολύ, να είστε καλά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όταν γράφαμε από εδώ για την προσέγγιση του ΟΦΗ με τον Αντώνη Παπαδάκη, κάποιοι, δυσπιστούσαν. Τα γραπτά μένουν… Η διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ, τον ευχαριστεί και χαρακτηρίζει τη στάση του ειλικρινή (για την οικονομική διευκόλυνση που  έκανε), δημοσιοποιώντας το αποτέλεσμα του τεστ, μετά από το μπαράζ αμφιλεγόμενων, που είχε προηγηθεί πριν την έλευσή της.

Φέρεται μάλιστα να πιστεύει και στην επόμενη κίνησή του "ότι θα καταθέσει το επόμενο διάστημα πρόταση αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών και έχει ήδη ζητήσει οικονομικοτεχνικό έλεγχο της εταιρείας".

Τα ίδια είχε πει και στους εκπροσώπους των μετόχων στην προγενέστερη συνάντηση που είχε μαζί τους, αλλά είχαν φύγει, επειδή πήγε εκεί μαζί με τον Τσάλο. Τελικά, άλλοι είναι πιο καλά συνδεδεμένοι του γιατρού και μάλιστα από καιρό!

Τελικά από χτες όλη η ποδοσφαιρική πιάτσα στη χώρα, ψάχνεται για έναν νέο επενδυτή που είναι έτοιμος να τα "χώσει" στον ΟΦΗ. Στην Πάτρα ας πούμε, τους έπιασε πανικός. Ποιος, πότε, πόσα, πως... Άναψαν τα τηλέφωνα, την ώρα που οι Αθηναίοι τα έκαναν πάνω τους με έναν σεισμό 4,2...

Ο ΟΦΗ θέλει λύσεις, χρειάζεται χρήματα και έναν ηγέτη που θα μπορεί να τον οδηγήσει στο δρόμο που του αξίζει. Λίγη υπομονή, να πάει η φάση από τις εντυπώσεις, στις εκτιμήσεις και στις καταλήξεις.

Βέβαια απαιτεί και την εγκράτειά του το πράγμα, για να συνεκτιμηθούν όλοι παράγοντες και να μην χρίζεις έτσι με ενθουσιασμό το προφίλ κάποιου ως υποψήφιου αγοραστή που βοήθησε, όπως μαθαίνουμε με 23.000 ευρώ, χωρίς να παίρνουμε όρκο. (Αν βάλουμε κι άλλα 7, μας κάνουν 30).

Γιατί όσο έρευνα θέλει ο ενδιαφερόμενος να ψάξει τα οικονομικά μιας ΠΑΕ, άλλο τόσο και περισσότερο η ΠΑΕ πρέπει να κάνει την έρευνα της για τον όποιο ενδιαφερόμενο, που κάνει πρόταση να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο. (Φαίνεται, ότι την κάνει εδώ και μέρες ο Κώστας...)

Η ανακοίνωση της διοικούσας, πάντως, έμοιαζε, -όσο κι ήταν ιδιαίτερα προσεκτική- να εγγυάται την παρουσία του και την προοπτική. «Η πρόταση του, όπως και οποιαδήποτε άλλη κατατεθεί, θα διερευνηθεί με τη δέουσα σοβαρότητα από την Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και τους μετόχους». Μέλι...

Κι άσε γιατρούς και νοσηλευτές να μιλάνε και να λένε διάφορες ιστορίες και λοιπά ψιθυριστά…

Σε προηγούμενες αναφορές μας, είχαμε καταδείξει ότι η παρούσα χρονική περίοδος είναι περισσότερο πιεστική για τον ΟΦΗ από οικονομική άποψη σε σύγκριση με το σταυροδρόμι του περασμένου καλοκαιριού. Κουβαλάει πάνω της, κομμάτι από πέρυσι, πολλά από φέτος και επιπρόσθετα θα επιβαρύνει περισσότερο τον επόμενο χρόνο, είτε ο ΟΦΗ πετύχει τον στόχο ανόδου και πολύ περισσότερο αν δεν τον επιτύχει.

«Η Ελλάδα είναι μια φανταστική χώρα στον αθλητισμό. Το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο τους είναι θαυμάσια. Έχουν πραγματική γνώση στα ομαδικά σπορ και παράγουν φανταστικούς παίκτες». (Ο Αρσέν Βενγκέρ, εξυμνεί τον ελληνικό αθλητισμό στα παγκόσμια μέσα, με αφορμή τον Ντίνο Μαυροπάνο, την ώρα που στο εσωτερικό προτιμούν αντί ύμνους, μύδρους…).

Οι πλαστικές σακκούλες τώρα στα σούπερ μάρκετ, πληρώνονται 0,04 ευρώ...

Στ. Μ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News