default-image

Απίστευτο: Σκότωσε τη μάνα του γιατί του χάλασε τα ακουστικά

Κόσμος
Απίστευτο: Σκότωσε τη μάνα του γιατί του χάλασε τα ακουστικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αδιανόητο! Ένας 28χρονος άνδρας στη Βόρεια Καλιφόρνια κατηγορείται ότι σκότωσε τη μητέρα του για έναν πραγματικά απίστευτο λόγο.

Ο 28χρονος άνδρας ο οποίος συνελήφθη σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές τις πόλης, κατηγόρησε την μητέρα του ότι έσπασε τα ακουστικά για τα βιντεοπαιχνίδια του, με αποτέλεσμα τον θάνατο της γυναίκας.

Ο Matthew Nicholson συνελήφθη την Πέμπτη το βράδυ. Η αστυνομία ανταποκρίθηκε σε μια κλήση λίγο πριν τις 10 μ.μ. ότι μια γυναίκα φέρεται να είχε πυροβολήθει μέσα σε ένα σπίτι.

Οι αξιωματικοί βρήκαν την 68χρονη μητέρα του, Λυδία Νicholson, στο σπίτι με τραύμα στο κεφάλι. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου αργότερα πέθανε.

Σύμφωνα με μια αστυνομική αναφορά, η μητέρα πήγε να ελέγξει τον γιο της στην κρεβατοκάμαρά του, όταν ο γιος εκνευρίστηκε ενώ έπαιζε βιντεοπαιχνίδια και άρχισε να φωνάζει.

Η αστυνομία, σύμφωνα με τον ιστότοπο eleytherostypos.gr λέει ότι ο Nicholson υποστήριξε ότι πάνω στον καβγά με την μητέρα του έσπασε τα ακουστικά του παιχνιδιού και στη συνέχεια την κατηγόρησε. Στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι άρπαξε ένα όπλο, πυροβόλησε δύο φορές σε έναν τοίχο και στη συνέχεια πυροβόλησε τη μητέρα του, πριν ο πατέρας του, ο οποίος είναι 81 ετών, προλάβει να του πάρει το όπλο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News