Αλλαγή σκυτάλης στο Λιμενικό Ταμείο Σητείας

Κρήτη
Αλλαγή σκυτάλης στο Λιμενικό Ταμείο Σητείας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες παρουσία του Δημάρχου Σητείας κ. Θοδωρή Πατεράκη και του Αντιπροέδρου κ. Παύλου Χριστοδουλάκη, η συνάντηση παράδοσης και παραλαβής του Δημοτικού Λιμενικού ταμείου Σητείας.

Τα καθήκοντα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σητείας ανέλαβε ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην μέλος του Λιμενικού Ταμείου κ. Μιχάλης Αντωνιδάκης.

 Ο απερχόμενος πρόεδρος κος Θοδωρής Πετρουλάκης ενημέρωσε το νέο πρόεδρο κ. Μιχάλη Αντωνιδάκη καθώς και τον Αντιπρόεδρο κ. Παύλο Χριστοδουλάκη ο οποίος παρίστατο στην συνάντηση για  όλα τα θέματα αρμοδιότητας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου. Για τις μελέτες και τα έργα  που βρίσκονται σε εξέλιξη,  τον σχεδιασμό για την νέα χρονιά, αλλά και τον σχεδιασμό που έχει γίνει για τα επόμενα χρόνια.

Συζητήθηκαν επίσης θέματα οργάνωσης και διοικητικής λειτουργίας, καθώς και προετοιμασία για την συνάντηση με το Γενικό Γραμματέα Λιμένων και Λιμενικής πολιτικής κ. Λαμπρίδη που θα έρθει στην πόλη μας την επόμενη Τρίτη.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον απερχόμενο Πρόεδρο κ. Θοδωρή Πετρουλάκη για την επιτυχή συνεργασία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια και στη συνέχεια ευχήθηκε στον νέο Πρόεδρο κ. Μιχάλη Αντωνιδάκη καλή συνέχεια και επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News