Εντυπωσιακός ο Αστέρας Τρίπολης, 3-1 την ΑΕΛ

Ποδόσφαιρο
Εντυπωσιακός ο Αστέρας Τρίπολης, 3-1 την ΑΕΛ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Aν εξαιρέσουμε τα δύο ματς για το Κύπελλο κόντρα στον Ατρόμητο, στα υπόλοιπα παιχνίδια για το πρωτάθλημα ο Αστέρας Τρίπολης... βγάζει μάτια. Οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη μοιάζουν ασταμάτητοι, ενώ κόντρα στην ΑΕΛ θα μπορούσαν να είχαν νικήσει και με περισσότερα τέρματα από το τελικό 3-1.

Το ματς ξεκίνησε με γκολ του Μιχάλη Μανιά στο 11ο λεπτό, με τους Αρκάδες να δείχνουν από νωρίς τις... άγριες διαθέσεις τους. Η ΑΕΛ ισοφάρισε με το πέναλτι του Ναζλίδη σε 1-1, αλλά μόνο προσωρινά αφού ο Μανιάς και πάλι στο 71' έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του. Το καλύτερο όμως οι Αρκάδες το κρατούσαν για το τέλος.

Στο 84' ο Κυριακόπουλος πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Super League Σουρωτή. Και τι γκολ! Σούταρε από πλάγια θέση εκτός περιοχής αφήνοντας όρθιο τον Μπόζοβιτς της ΑΕΛ.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Μπέρτος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Ισνάλντο (76' Ισνάλντο), Τόνσο, Μαντιντά (64' Κότσιρας), Μανιάς (82' Γκοντό)

ΑΕΛ (Ανδρέας Λαυδαριάς): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Λαγός, Μασούρας, Μιλοσάβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς (78' Μλαντένοβιτς), Ναζλίδης, Κρίζμαν (82' Λεοζίνιο)

Πηγή: contra.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News