Στα κυανέρυθρα ο Μπραχίμι

Ποδόσφαιρο
Στα κυανέρυθρα ο Μπραχίμι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη φανέλα του Πανιωνίου θα φορέσει στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας ο Μεργκίμ Μπραχίμι καθώς ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του και επίσημα.

 

Ο Κοσοβάρος μεσοεπιθετικός, μάλιστα, τόνισε ότι είναι χαρούμενος για τη μεταγραφή του και υποσχέθηκε στον κόσμο ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό.

 

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου αναφέρει:

 

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μεργκίμ Μπραχίμι. Ο διεθνής Κοσοβάρος επιτελικός μέσος, υπέγραψε την Κυριακή το συμβόλαιό του, ενώ θα αγωνίζεται με το νούμερο “9”».

 

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου, ο Μερκίμ Μπραχίμι δήλωσε:

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος από την κατάληξη της μεταγραφής μου στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Ανυπομονώ μάλιστα να ξεκινήσω την δουλειά με τη νέα μου ομάδα, τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου. Με σκληρή δουλειά, πιστεύω ότι στο τέλος θα έχουμε μια εξαιρετική χρονιά.

 

Μου άρεσε πολύ η απόδοση της ομάδας στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο είδα ότι ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο και να κερδίσει το ματς.

 

Είδα επίσης τους οπαδούς μας και μου άρεσε που υποστήριζαν την ομάδα με πάθος. Θέλω να τους ευχαριστήσω για τα μηνύματα που μου έχουν ήδη στείλει και τους υπόσχομαι ότι θα κάνω τα πάντα για να μπορέσει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News