Ειδήσεις

Κίνδυνος σε κτήριο "φάντασμα" στην παραλιακή - photos

Κίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των διερχόμενων από την παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου αποτελεί σπασμένη τζαμαρία καταστήματος.

Κίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των διερχόμενων από την παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου αποτελεί σπασμένη τζαμαρία καταστήματος που δεν λειτουργεί.

Το εν λόγω μαγαζί βρίσκεται επί της παραλιακής λεωφόρου κάτω από το μηχανολογικό και, σύμφωνα με τον αναγνώστη που έστειλε τις φωτογραφίες, τα σπασμένα τζάμια βρίσκονται επί μήνες σε αυτή την κατάσταση.

?

Ο ίδιος ο αναγνώστης εκφράζει την έντονη ανησυχία του ώστε μη τυχόν συμβεί κάποιο δυσάρεστο γεγονός αυτές τις μέρες που φυσούν ισχυροί άνεμοι και παρότι το κατάστημα βρίσκεται εκτός λειτουργίας.

?

?

Κατανόηση δείχνει ο αναγνώστης για το γεγονός σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι οι καιροί είναι ιδιαίτερα χαλεποί και δεν γνωρίζει για ποιο λόγο μπορεί να έχουν μείνει αφημένα στο έλεος των καιρικών φαινομένων τα τζάμια. Ωστόσο επιθυμεί να χτυπήσει ένα καμπανάκι κινδύνου με αφορμή την ευαισθησία ώστε να μην έχουμε προβλήματα ή απώλειες.

Μ.Αγ.

Σχόλια