default-image

Συνεχίζει ακάθεκτη η Μεσαρά, νέα ήττα για τον ΟΦΗ

Σπορ
Συνεχίζει ακάθεκτη η Μεσαρά, νέα ήττα για τον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μεσαρά επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί, νίκησε με 3-0 σετ τον Απόλλωνα Πάτρας στο κλειστό των Μοιρών και ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της για το 2018.

Οι Μεσαρίτισσες υποδέχτηκαν την ουραγό ομάδα της Πάτρας στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Pre League βόλεϊ των γυναικών και στάθηκαν στο ύψος τους.

Έφτασαν άνετα στη νίκη με 3-0 σετ και μπορούν να κοιτούν με αισιοδοξία τη συνέχεια.

Τα σετ ήταν: 25-16, 25-13, 25-21.

Έχασε ξανά ο ΟΦΗ

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ δεν κατάφερε να δείξει το καλό της πρόσωπο γνωρίζοντας τη πρώτη της ήττα από την Ολυμπιάδα Πάτρας στο ΒΑΚ με 1-3 σετ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής κατηγορίας των ανδρών.

Οι πολλές και σημαντικές απουσίες της κρητικής ομάδας έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού με την Ολυμπιάδα να παίρνει εύκολα το πρώτο σετ. Από εκεί και μετά έγινε πραγματικό ντέρμπι, όμως η πλάστιγγα έγειρε υπέρ των Πατρινών.

Να υπενθυμίσουμε ότι παρελθόν για τον ΟΦΗ αποτελούν ο Χαριτωνίδης, ο οποίος δέχτηκε την πρόταση που είχε από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για να παίξει στη Volley League, όπως και ο Χατζηπαραδείσης, του οποίου το δελτίο δε βγήκε τελικά ποτέ. Μέσα σε όλα προέκυψαν και δύο πολύ σημαντικοί τραυματισμοί. Αυτός του Τζελάτι, που υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα και θα χάσει όλη τη χρονιά, αλλά και του Καπίρη πριν από μερικές μέρες, ο οποίος θα μείνει εκτός για δύο εβδομάδες.

Τα σετ: 13-25, 23-25, 27-25, 22-25.

Έχασε ο ΟΠΕΡ, αποσύρθηκε ο Κύδων

Ο ΟΠΕΡ δεν τα κατάφερε κόντρα στην Αρτέμιδα Κορυδαλλού στο κλειστό του Ρεθύμνου και γνώρισε την ήττα με 0-3 σετ για την 9η αγωνιστική της Α2 βόλεϊ των γυναικών.

Οι Ρεθυμνιώτισσες είχαν δύσκολη αποστολή και παρότι ήταν ανταγωνιστικές δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι καλό από την Αρτέμιδα Κορυδαλλού στην έδρα τους χάνοντας με 0-3 σετ (19-25, 24-26, 21-25).

Ο Κύδων Χανίων από την πλευρά του αποφάσισε να αποσύρει τη συμμετοχή του από το πρωτάθλημα καθώς δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει οικονομικά. Έτσι, το προγραμματισμένο για αύριο παιχνίδι με την Αγία Παρασκευή κατακυρώνεται με σκορ 3-0 υπέρ της αθηναϊκής ομάδας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News