default-image

Εκκενώθηκε εμπορικό κέντρο, λόγω πυρκαγιάς

Ηράκλειο
Εκκενώθηκε εμπορικό κέντρο, λόγω πυρκαγιάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναστάτωση επικράτησε στο πασίγνωστο εμπορικό κέντρο του Ηρακλείου, Talos Plaza, έπειτα από πυρκαγιά που σημειώθηκε περίπου στις 3:10 μεσημέρι του Σαββάτου.

Στο εμπορικό κέντρο, από την πρώτη στιγμή, έσπευσαν 6 άνδρες με 2 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου, οι οποίοι και εκκένωσαν προληπτικά το χώρο του εμπορικού κέντρου, ούτως ώστε να μην υπάρξουν περεταίρω προβλήματα.

Να σημειωθεί ότι η φωτιά έσβησε άμεσα, χωρίς να υπάρξουν προβλήματα ή τραυματισμοί, χάρη στην άμεση επέμβαση των πυροσβεστών, ενώ στο σημείο μετέβη και η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά φαίρεται να ξεκίνησε από μία φριτέζα στο παρασκευαστήριο καφετέριας του εμπορικού κέντρου, όμως η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου διερευνά περεταίρω τα αίτια της πυρκαγιάς.

Ενώ, λίγο μετά τις 4:00 το μεσημέρι, το εμπορικό κέντρο επανήλθε στην κανονική του λειτουργία.

Στο νοσοκομείο, για προληπτικούς λόγους, 40χρονος

Στο σημείο κλήθηκε και το ΕΚΑΒ, το οποίο και παρέλαβε έναν 40χρονο άνδρα, που είχε εισπνεύσει μεγάλη ποσότητα καπνού, με τους διασώστες του ΕΚΑΒ να μεταφέρουν τον άνδρα στο ΠΑΓΝΗ, για προληπτικούς όμως λόγους.

Ο 40χρονος είναι υπέυθυνος βάρδιας της επιχείρησης στην οποία ξέσπασε η πυρκαγιά και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, πάσχει από χρόνιο αναπνευστικό πρόβλημα.

Η Διοίκηση του Talos Plaza βρίσκεται σε συνεχή ενημέρωση από το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείο αναφορικά με την εξέλιξη της υγείας του άνδρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News