Πυρετώδεις επαφές και εξωδικαστική λύση με Ζιαμπάρη

Ποδόσφαιρο
Πυρετώδεις επαφές και εξωδικαστική λύση με Ζιαμπάρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλλεπάλληλες συσκέψεις έγιναν χθες στο ευρύτερο πεδίο του ΟΦΗ (διοικητικό-μετοχικό), καθώς υπάρχουν μια σειρά από "καυτά" ζητήματα που χρήζουν άμεσης επίλυσης.

Είναι ο μοναδικός... δρόμος για ένα καλύτερο αύριο, σε μια καθημερινότητα που έχει πλέον επίκεντρο την προσπάθεια ανάκαμψης. Μια διαδικασία καθόλου εύκολη, καθώς κυρίαρχο ρόλο θα παίξει το οικονομικό και οι προθέσεις σε κορυφαίο επίπεδο. Οι μέτοχοι της ΠΑΕ, όσοι δηλαδή ασχολούνται με τα δρώμενα της ομάδας, είναι σε ανοιχτή γραμμή με τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, που από την πλευρά τους είναι... επί ποδός.

Χθες υπήρξε μια εισροή χρημάτων στα ταμεία, που έδωσε τη δυνατότητα να καλυφθούν οι εκκρεμότητες για την αποστολή στο Αίγιο και να "κλείσει" εξωδικαστικά η υπόθεση Ζιαμπάρη. Ο ποδοσφαιριστής απέσυρε την προσφυγή του, καθώς υπήρξε τελική συμφωνία με τους ανθρώπους του ΟΦΗ για την εξόφλησή του (φέρεται να έλαβε τις σχετικές εγγυήσεις). Έτσι, πρόκειται για την πρώτη περίπτωση που λύθηκε χωρίς να πάει στις δικαστικές αίθουσες, ενώ στόχος είναι να γίνει το ίδιο (μεθαύριο Δευτέρα) και με τους Μάρτος, Χαντί και Όγκμποε, που επίσης έχουν καταθέσει προσφυγή.

Το σαββατοκύριακο αναμένεται να κυλήσει με συναντήσεις των εμπλεκομένων, αφού η Δευτέρα είναι μια πολύ κρίσιμη μέρα. Θα κορυφωθεί η προσπάθεια για την ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, όπου απαιτούνται συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να ανάψει το "πράσινο φως".

Την ίδια ώρα, υπάρχουν "εσωτερικές διεργασίες" για το διοικητικό κομμάτι, όπου η μόνιμη λύση είναι το νούμερο ένα ζητούμενο.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Καλιακάκης 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News