Ειδήσεις

Δύο τόνοι καπάκια για το Χάρη πριν τη μεγάλη συναυλία

Οι ΑΤΑΧΤΟΙ βρίσκονται δίπλα στον άνθρωπο που μας έχει ανάγκη. Σήμερα δύο τόνοι καπάκια πάνε για ανακύκλωση.

Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη κρητική βραδιά που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, μία φιλανθρωπική εκδήλωση τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τη θεραπεία ενός συνανθρώπου μας, του Χάρη.

Ο Χάρης, δάσκαλος μαχητικών αθλημάτων στο επάγγελμα, έχει διαγνωστεί με μια πολύ σοβαρή ασθένεια, μία μορφή καρκίνου του αίματος, την Non-Hodgkin.

Δίπλα στο Χάρη, μαζί με όλους τους Κρητικούς, βρίσκεται και η εθελοντική ομάδα «ΑΤΑΧΤΟΙ» οι οποίοι κατάφεραν, με τη συνδρομή όλων μας, να συγκεντρώσουν δύο τόνους και 230 κιλά καπάκια τα οποία σήμερα πάνε για ανακύκλωση. Μέσα απ' αυτή την προσφορά, όπως γράφουν και οι ίδιοι «βοηθάμε το Χάρη που κάνει ταξίδι ζωής στην Κίνα».

Η περιπέτεια υγείας του Χάρη

Ο συμπολίτης μας που δίνει αυτή τη γενναία μάχη για τη ζωή του, έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν και έχει υποβληθεί σε διάφορες θεραπείες. Όμως δεν είχαν το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Σε αυτή τη νέα κρίσιμη καμπή της υγείας του, μια «αχτίδα φωτός» έχει φανεί, καθώς έγινε δεκτός από ένα νοσοκομείο στην Κίνα, προκειμένου να υποβληθεί σε μια εξειδικευμένη πειραματική θεραπεία.

Μια θεραπεία η οποία στην Αμερική αποτελεί πρωτόκολλο και που μπορεί να είναι το «κλειδί» για να του σώσει τη ζωή, ο ίδιος να βγει νικητής και να επιστρέψει υγιής στην οικογένεια του. Σύμφωνα με τους δικούς του ανθρώπους, η διαδικασία αυτή στην οποία πρόκειται να υποβληθεί, δίνει λύση στο πρόβλημα υγείας του, γι' αυτό και η ανάγκη να πραγματοποιηθεί είναι επιτακτική.

Το κόστος της θεραπείας είναι πολύ μεγάλο και πληρώνεται από το κινεζικό κράτος. Όμως τα νοσήλιά είναι εξίσου ακριβά. Για αυτό και η οικογένεια του έχει ξεκινήσει εκστρατεία για τη συγκέντρωση του απαιτούμενου ποσού που αγγίζει τις 50.000 ευρώ!

Λίγο πριν τη μεγάλη συναυλία…

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας από όλους τους Κρητικούς για να βοηθήσουν το Χάρη, σήμερα, Σάββατο, οργανώθηκε μία συνέντευξη τύπου στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ηρακλείου, η Περιφέρεια Κρήτης, το Επιμελητήριο Ηρακλείου και η ΟΕΒΕΝΗ πραγματοποίησαν συνέντευξη τύπου για τη συναυλία Ελπίδας για τον άνθρωπο που μας έχει ανάγκη.

Μια Κρητική βραδιά για τον πιο όμορφο σκοπό

Στην κρητική βραδιά θα συμμετέχουν πολλοί καταξιωμένοι καλλιτέχνες όπως οι: Ross Daly, Κέλυ Θωμά, Ψαρογιώργης, Γιώργης Μανωλάκης, Βασίλης Σταυρακάκης, Γιώργης Σταυρακάκης, Αντώνης Σταυρακάκης, Ιάκωβος Πατεράκης, Αλέκος Φανουράκης, Γιαννης Παξιμαδάκης και Ευγενία Τόλη Δαμαβολίτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την πρωτοβουλία στηρίζουν πολλοί επιχειρηματίες, φορείς και ιδιώτες. Ήδη έχουν προσφερθεί δωρεάν όλα τα τρόφιμα που θα διατεθούν εκείνη τη βραδιά, ενώ και οι «Αναδρομές LIVE», όπου θα γίνει η εκδήλωση, έχουν παραχωρηθεί δωρεάν.

Για τη στήριξη του 43χρονου Χάρη, έχουν επίσης ήδη διατεθεί και πολλές προσκλήσεις στην Ομογένεια, την Κύπρο, την ώρα που η προπώληση συνεχίζεται.

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τη διακομιδή και τη θεραπεία του Χάρη στο νοσοκομείο The First Affiliated Hospital of Soochow University, στην Κίνα.

Όσοι επιθυμούν να αγοράσουν προσκλήσεις μπορούν να απευθυνθούν στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.

Για καταθέσεις:

Iban: 3501715560006556106768056

Και για καταθέσεις από εξωτερικό προσθέτουμε τον κωδ. τραπεζας: PIRBGRII

Αριθμός λογαριασμού: 6556106768056

Σχόλια