Μεταμόρφωσε τις μπασκέτες & ο κόσμος επέστρεψε στο γήπεδο

Κρήτη
Μεταμόρφωσε τις μπασκέτες & ο κόσμος επέστρεψε στο γήπεδο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σημείο συγκέντρωσης για αθλοπαιδιές αποτελεί το γήπεδο μπάσκετ στην περιοχή του Κατσαμπά, επί της λεωφόρου Καζαντζίδη, το οποίο όμως είναι σχεδόν εγκαταλελειμμένο με τα καλάθια στις μπασκέτες να είναι «αρχαία», σκουριασμένα και χωρίς δίχτυ.

Μάλιστα το τελευταίο διάστημα είχαν μειωθεί αρκετά και οι παρέες που επέλεγαν να πάνε στο χώρο αυτό για να αθληθούν και να περάσουν ευχάριστες στιγμές παίζοντας μπάσκετ.

Ακριβώς απέναντι από το γήπεδο στεγάζονται οι νέες εγκαταστάσεις του Ομίλου Καράτζη και δη το γραφείο του συνιδιοκτήτη του Ομίλου, του Αντώνη Καράτζη ο οποίος και παρατήρησε αυτή την -όχι και τόσο μικρή- λεπτομέρεια.

Αθόρυβα και δίχως να θέλει προκαλέσει εντυπώσεις, ανέθεσε σε υπαλλήλους του να προχωρήσουν στην αντικατάσταση των φθαρμένων μπασκετών εντός του γηπέδου.

Οι ίδιοι μη χάνοντας χρόνο και με την συνδρομή αγροτικού, έφτασαν στο ύψος της κάθε μπασκέτας και αντικατέστησαν τα παλιά καλάθια με ολοκαίνουρια, κάτι που φαίνεται και από τις φωτογραφίες του neakriti.gr.

Τώρα πλέον, οι παρέες θα μπορούν πολύ πιο ευχάριστα να παίζουν μπάσκετ στον Κατσαμπά, αφού και ο κ. Καράτζης μπορεί να ρίχνει έστω και μια «κλεφτή» ματιά στο γήπεδο παρακολουθώντας τις αναμετρήσεις μικρών και μεγάλων σε ένα χώρο που πληροί τις προϋποθέσεις.

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News