Ο Γεωργιάδης επιστρέφει στον ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Ο Γεωργιάδης επιστρέφει στον ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον ΠΑΟΚ επιστρέφει ο Γιώργος Γεωργιάδης, αναλαμβάνοντας πόστο στο πλευρό του τεχνικού διευθυντή, Λούμπος Μίχελ.

Ύστερα από 2,5 χρόνια μακριά απ' την Τούμπα, ο Γιώργος Γεωργιάδης επιστρέφει στον ΠΑΟΚ αναλαμβάνοντας πόστο στο πλευρό του τεχνικού διευθυντή, Λούμπος Μίχελ.

Πρόκειται για απόφαση που πάρθηκε από τον Ιβάν Σαββίδη μετά την τελευταία επίσκεψή του στην Ελλάδα. Κύρια καθήκοντα του "ΓΧ" θα είναι η ελληνική ποδοσφαιρική αγορά, η παρακολούθηση και διαχείριση των ποδοσφαιριστών που έχουν παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού καθώς και η καλύτερη μετάβαση των ποδοσφαιριστών που προέρχονται από την ακαδημία, στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Θυμίζουμε ότι ο Γεωργιάδης έχει διατελέσει τρεις φορές υπηρεσιακός προπονητής του ΠΑΟΚ (μετά το πέρασμα των Δώνη, Στέφενς και Αναστασιάδη) καταγράφοντας συνολικά 35 παρουσίες στον πάγκο της ομάδας. Μετά από τον ΠΑΟΚ κάθισε στον πάγκο των Βέροια, Τρικάλων και για μόλις ένα μόλις ματς σ' αυτόν του Εθνικού Φιλιππιάδας.

Στον ΠΑΟΚ έχει διατελέσει επίσης σκάουτ (όταν κρέμασε τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του) προπονητής της Κ20, τεχνικός διευθυντής (επί προεδρίας Βρύζα και με προπονητή τον Δώνη) και βοηθός προπονητή (επί Στέφενς).

Πηγή : Sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News