Ειδήσεις

Στη μέση «κόπηκε» το προσωπικό της αντιπεριφέρειας Ρεθύμνου

Κάθε χρόνο και λιγότεροι είναι οι υπάλληλοι της αντιπεριφέρειας Ρεθύμνου και αυτό διαπιστώνεται τέτοιες μέρες κάθε έτος, στην κοπή της βασιλόπιτας.

Η Μαρία Λιονή, αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου, αναφέρει πως πριν από μερικά χρόνια η αντιπεριφέρεια είχε πάνω από 250 υπαλλήλους. Ωστόσο σήμερα, η υπηρεσία έχει μείνει με μόλις 106 υπαλλήλους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα κάποιοι να εκτελούν παράτυπα, τριπλά και τετραπλά καθήκοντα!

Το κλίμα «ζέστανε» με έργα άνω των 100 εκατομμυρίων ευρώ στην περιφερειακή ενότητα Ρεθύμνου για το 2018, όπως εξήγγειλε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. Τέτοια έργα είναι η Μονάδα Διαχείρισης Απορριμμάτων στο Αμάρι, ο Αγιοβασιλειώτικος δρόμος, έργα για την οδική ασφάλεια, οι ολοκληρωμένες χωρικές επενδύσεις και τα τμήματα του Ρεθύμνου των παρεμβάσεων της UNESCO για την φυσική κληρονομιά της Κρήτης.

Όπως εξήγησε η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου, τα έργα της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου ανέρχονται σε προϋπολογισμό 30 εκατομμυρίων ευρώ, με την αντιπεριφέρεια να συνεργάζεται και με τους 5 Δήμους του Ρεθύμνου σε έργα που ξεπερνούν τα 70 εκατομμύρια ευρώ.

Ρεπορτάζ: Ματθαίος Καπετανάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια