Να μείνει στην κορυφή θέλει με Μπασκόνια ο Ολυμπιακός

Αθλητισμός
Να μείνει στην κορυφή θέλει με Μπασκόνια ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με στόχο τη νίκη, που θα τον διατηρήσει στην κορυφή της Ευρωλίγκας, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε, στις 21:30 (novasports2), την Μπασκόνια στην Ισπανία, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής.

 Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μπορεί να υπολογίζει κανονικά στον Μπράιαν Ρόμπερτς, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επανέρχεται στη δράση μετά από μία εβδομάδα. Αντίθετα, η συμμετοχή του Γιάνις Στρέλνιεκς θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Αναφερόμενος στην αποψινή αναμέτρηση, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα, ειδικά στην έδρα της, και είναι μια ομάδα που είναι καλύτερη μετά την αλλαγή του προπονητή. Θα έχουμε δύσκολο έργο, γιατί έχει δύο σερί ήττες. Είναι μια ομάδα που έχει ρόλους. Τα παιχνίδια τα χάνει ή τα κερδίζει με μικρή διαφορά.

Μπορεί να σε σκοτώσει μέσα σε λίγα λεπτά, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να ελέγξουμε το ρυθμό. Αν χάσουμε δε χανόμαστε, ούτε εκείνοι αν χάσουν δε χάνονται... Είναι έτσι η Ευρωλίγκα, που ακόμη και η τελευταία ομάδα έχει πιθανότητες να μπει στην 8άδα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News