Ειδήσεις

Αγρίνιο: Βρήκαν άγνωστη ουσία στον λαιμό της 44χρονης

Τι εντόπισε ο ιατροδικαστής στον λάρυγγα της 44χρονης Ειρήνης Καλούδη

Ενώ αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις, ο ιατροδικαστής εντόπισε στον λάρυγγα της 44χρονης Ειρήνης Καλούδη άγνωστη ουσία. Θεωρείται ότι κάτι είχε πιει πριν τον θάνατό της.

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητο της που ήταν σταθμευμένο στην παραλία Φοτμού στο Θέρμο στην Τριχωνίδα, σε απόσταση περίπου 1,5 ώρας από το σπίτι της.

Την Πέμπτη κατέθεσαν για την υπόθεση ο αδερφός και ο γιος της γυναίκας ενώ η αστυνομία ερευνά τις κάμερες της περιοχής, που έχουν καταγράψει μέρος της μοιραίας διαδρομής που ακολούθησε με το αυτοκίνητό της η Ειρήνη Λαγούδη.

Τα ευρήματα πάντως της αστυνομίας προκαλούν σοκ, καθώς σύμφωνα με το thetoc.gr από τις φωτογραφίες του αυτοκινήτου συμπεραίνεται ότι η γυναίκα βρήκε φρικτό θάνατο.

Τι λέει η οικογένεια

«Πιστεύουμε ότι δεν πρόκειται για αυτοχειρία αλλά για εγκληματική ενέργεια. Και ο ανιψιός μου είναι αυτής της άποψης», σημείωσε παρεμβαίνοντας τηλεφωνικά στην εκπομπή, ο αδελφός της 44χρονης Ειρήνης.

Παράλληλα ο ίδιος, όπως μεταδίδει ο ιστότοπος eleytherostypos.gr, διέψευσε δημοσιεύματα που ήθελαν την 44χρονη να έχει στείλει τους κωδικούς από τις τράπεζες λίγο πριν το τέλος: «Δεν ισχύει ότι μας έστειλε κωδικούς λογαριασμών και σε εμένα δεν μου έστειλε μήνυμα που να λέει να προσέχεις τα παιδιά».

Σχόλια