Ειδήσεις

Η "Ντάικα" εντόπισε ύπουλο δόλωμα που θα σκορπούσε το θάνατο

Μετά τα φονικά λουκάνικα, φόλες που σκόρπισαν το θάνατο σε ζώα στα Νέα Αλάτσατα, υπήρξε νέα απόπειρα δηλητηρίασης με δολώματα.

Μετά τα φονικά λουκάνικα- φόλες που σκόρπισαν το θάνατο σε ζώα στα Νέα Αλάτσατα- όπως είχε γράψει το neakriti.gr, υπήρξε νέα απόπειρα δηλητηρίασης με δολώματα αυτή τη φορά στη Βιάννο.

5 δολώματα βρέθηκαν την Πέμπτη στην τοποθεσία Πουλιακα Έμπαρου του Δήμου Βιάννου μαζί με τα σύνεργα που απέδειξαν ότι κάποιοι ετοιμάζονταν να ρίξουν φόλες σε ζώα.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΦΟΝΙΚΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ "ΘΕΡΙΣΑΝ" ΖΩΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΑΛΑΤΣΑΤΑ

Συγκεκριμένα σύμφωνα πάντα με την Κυνηγετική Ομοσπονδία Κρήτης-Δωδεκανήσου «μαζί με τα  δολώματα βρέθηκαν ένα μπολ με γάλα, ένας κουβάς, ένα μπουκάλι με γάλα και ένα ζευγάρι γάντια, ενδείξεις ότι στο σημείο αυτό ετοιμάζονται τα δολώματα και αναζητείται ο "κατασκευαστής" τους».

Μάλιστα όπως σημειώνεται η «Ντάικα» και ο «Σπύρος», τα δύο εκπαιδευμένα σκυλιά της Α΄ ΚΟΚΔ, μαζί με μέλη της Κρητικής Ομάδας Σκύλων για την Ανίχνευση Δηλητηριασμένων Δολωμάτων (ΚΟΣ) καθημερινά πραγματοποιούν αυτοψίες και εντόπισαν τις σοβαρές αυτές περιπτώσεις.Στην περίπτωση της Βιάννου δε, επί τω έργο ήταν η Ντάικα.

Αυτό που καλούνται οι πολίτες να πράξουν είναι καταγγείλουν τα περιστατικά.

Σχόλια