Ειδήσεις

Θρίλερ με το κινητό της 44χρονης - Τι «δείχνουν» οι κάμερες

Πιστεύουμε ότι δεν πρόκειται για αυτοχειρία, αλλά για δολοφονία, επιμένει ο αδερφός της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, μητέρας τριών παιδιών, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο όχημά της τη Δευτέρα στην Κατοχή Μεσολογγίου.  

Επισημαίνεται πως σήμερα, ο αδερφός της Γιώργος Λαγούδης και ο γιος της, Γιάννης Λαγούδης, βρέθηκαν στην ασφάλεια του Αγρινίου προκειμένου να καταθέσουν συμπληρωματικά στοιχεία για όλα όσα εκείνος υποστηρίζει.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Star και η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» εκείνο που προβληματίζει τόσο την οικογένεια όσο και τις αρχές είναι ότι έως τώρα δεν έχει εντοπιστεί το κινητό της γεγονός που προβληματίζει περαιτέρω.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της εκπομπής, υπάρχει υλικό από κάμερα που έχει καταγραφεί σε πολύ κοντινή απόσταση από το σημείο που βρέθηκε η σορός της ενώ ο καταστηματάρχης ισχυρίζεται πως το υλικό είναι πολύ «καθαρό».

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΣ ΝΕΚΡΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

Ακόμη, υπάρχει υλικό από τα διόδια στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου που δείχνει συγκεκριμένο άνθρωπος που έχει καταγραφεί την ώρα εκείνη να περνά, ωστόσο λόγω της έρευνας που είναι σε εξέλιξη δεν δύναται να δοθούν περαιτέρω λεπτομέρειες προς το παρόν.

«Πιστεύουμε ότι δεν πρόκειται για αυτοχειρία αλλά για εγκληματική ενέργεια. Και ο ανιψιός μου είναι αυτής της άποψης», σημείωσε παρεμβαίνοντας τηλεφωνικά στην εκπομπή, ο αδελφός της 44χρονης Ειρήνης.

Παράλληλα ο ίδιος, όπως μεταδίδει ο ιστότοπος eleytherostypos.gr, διέψευσε δημοσιεύματα που ήθελαν την 44χρονη να έχει στείλει τους κωδικούς από τις τράπεζες λίγο πριν το τέλος: «Δεν ισχύει ότι μας έστειλε κωδικούς λογαριασμών και σε εμένα δεν μου έστειλε μήνυμα που να λέει να προσέχεις τα παιδιά».

Σχόλια