Ειδήσεις

4 οδηγοί πάρκαραν όπου τους… βόλεψε, μέσα σε λίγες ώρες -pic

Όχι ένας, ούτε δύο άλλα 4 οδηγοί, αποφάσισαν να παρκάρουν όπου τους βόλεψε, στην ίδια περιοχή και μάλιστα μέσα σε ελάχιστες ώρες

Ο φόρος αίματος στην άσφαλτο της Κρήτης είναι βαρύς, κι όμως κάποιοι συνάνθρωποι μας συνεχίζουν να μη… βάζουν μυαλό, προχωρώντας καθημερινά σε παραβάσεις, άλλοτε μικρές, άλλοτε μεγάλες.

Οι φωτογραφίες που απέστειλε αναγνώστης στο neakriti.gr, είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας:

Μέσα σε λίγες μόλις ώρες, στην ίδια ακριβώς περιοχή, όχι μία, ούτε δύο, αλλά 4 άνθρωποι, αποφάσισαν να παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους, κυριολεκτικά, όπου τους βόλεψε.

Τα 4 διαφορετικά αυτοκίνητα είναι όλα σταθμευμένα παράνομα, καθώς - όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες - έχουν παρκάρει πάνω σε διαβάσεις πεζών, καθιστώντας κατ' αυτόν τον τρόπο αδύνατη (σε κάποιες εκ των συγκεκριμένων περιπτώσεων), τη διέλευση των πεζών από τη διάβαση.

Να σημειωθεί ότι οι φωτογραφίες είναι όλες τραβηγμένες σήμερα, στην περιοχή του Πόρου, στο Ηράκλειο.

Όπως και να έχει, οι παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, σημαντικές ή ασήμαντες, αναδεικνύουν ένα γενικότερο πρόβλημα, το οποίο αποδεικνύει ότι η έλλειψη οδικής παιδείας στην Κρήτη, είναι ένα ζήτημα, που και αυτό - μαζί με τους «φονικούς» δρόμους - πρέπει να διορθωθεί και μάλιστα άμεσα.

Δείτε τις παραβάσεις:

N.M-E

Σχόλια