Οικονόμου ο... τρίτος στον Εργοτέλη

Αθλητισμός
Οικονόμου ο... τρίτος στον Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην τρίτη του μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Εργοτέλης στο πλαίσιο ενίσχυσης της ομάδoς για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο λόγος για τον Κωσταντίνο Οικονόμου ο οποίος αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού και έχει γεννηθεί στις 16/3/96 στη Βουδαπέστη. Ο 22χρονος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, διεθνής με την Εθνική παίδων, την προηγούμενη περίοδο είχε 37 συμμετοχές με την Szeol στο πρωτάθλημα της Β' Ουγγαρίας ενώ την τρέχουσα σεζόν αγωνίζονταν στην Szeged 2011.

Ο Οικονόμου συμφώνησε για συμβόλαιο συνεργασίας 2,5 χρόνων και αναμένεται να φτάσει αύριο το απόγευμα στο Ηράκλειο.

Εν τω μεταξύ στην διάθεση του Τάκη Γκώνια θα βρίσκεται από αύριο και ο Μανόλης Νικολακάκης. Ο 26χρονος δεξιός μπακ που υπέγραψε συμβόλαιο 1,5 έτους θα είναι το νέο πρόσωπο στην αυριανή προπόνηση. 

Ο Νικολακάκης φτάνει νωρίς το πρωί στο Ηράκλειο και αμέσως θα μεταβεί στο Παγκρήτιο όπου και θα ενσωματωθεί με την νέα του ομάδα.

Να σημειώσουμε ότι η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 11:30. Ωστόσο το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας βρίσκεται σε αναζήτηση φιλικού παιχνιδιού με αφορμή το γεγονός ότι η ομάδα μας δεν θα αγωνιστεί το Σαββατοκύριακο ελέω Αχαρναϊκού. 

Ο Τάκης Γκώνιας θέλει να κρατήσει σε αγωνιστική εγρήγορση τους παίκτες του όμως μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί διαθέσιμος αντίπαλος καθώς υπάρχει πλήρη αγωνιστική δράση. Έτσι λοιπόν γίνονται σκέψεις για εσωτερικό διπλό. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News