Ειδήσεις

Έκτακτο δελτίο των απλήρωτων εργαζομένων του Mega (video)

Στις 14.00 το μεσημέρι της Πέμπτης, οι εργαζόμενοι του Mega έβγαλαν ζωντανό δελτίο ειδήσεων.

Στις 14.00 το μεσημέρι της Πέμπτης, οι εργαζόμενοι του Mega έβγαλαν ζωντανό δελτίο ειδήσεων, προκειμένου να ενημερώσουν το τηλεοπτικό κοινό για τις δραματικές εξελίξεις στον σταθμό.

Το δελτίο είχε διάρκεια πέντε λεπτών, με τους δημοσιογράφους να παρουσιάζουν τις θέσεις τους, να θυμίζουν τι ήταν διαχρονικά το Μεγάλο Κανάλι, και να εύχονται να μην είναι αυτή η τελευταία ζωντανή εικόνα του ιστορικού σταθμού.

Μετά το πεντάλεπτο δελτίο, προβλήθηκε ιστορικό βίντεο, με τη Λιάνα Κανέλλη να καλωσορίζει τους τηλεθεατές στο πρώτο δελτίο ειδήσεων που εξέπεμψε το Mega, με εκτενή αναφορά στην ιστορική διαδρομή του Μεγάλου Καναλιού.

Στις 15.00 θα συναντηθούν οι εργαζόμενοι του Mega με τον κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη προκειμένου να συζητήσουν το τι μέλλει γενέσθαι από την στιγμή που οι μέτοχοι του καναλιού ανακοίνωσαν πως δεν σκοπεύουν να διεκδικήσουν μία από τις επτά τηλεοπτικές άδειες.

H ανακοίνωση των εργαζομένων του MEGA:

«Αυτές τις ώρες βρίσκεται σε εξέλιξη ένα έγκλημα σε βάρος 420 εργαζομένων του MEGA. Δημοσιογράφοι, Τεχνικοί και Διοικητικοί υπάλληλοι στήριξαν απλήρωτοι εδώ και 2 χρόνια το κανάλι προκειμένου να μην κλείσει. Τώρα αποκαλύπτεται ότι εξαπατήθηκαν.

Στα ταμεία των τραπεζών συσσωρεύθηκαν 50 εκ. ευρώ από διαφημίσεις, όμως οι μέτοχοι του καναλιού αποφάσισαν να μην συμμετέχουν στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. To MEGA οδηγείται σε ξαφνικό θάνατο.

Οι μέτοχοι του MEGA και η κυβέρνηση οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους έστω και την ύστατη στιγμή. 420 εργαζόμενοι και οι οικογένειες τους τίθενται σε άμεσο κίνδυνο».

Η πρώτη αντίδραση ήταν η δημοσιοποίηση ενός κειμένου μέσω τριών καρτών που προβάλλονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και το οποίο αναφέρει τα εξής:

- «Αυτές τις ώρες βρίσκεται σε εξέλιξη ένα έγκλημα σε βάρος 420 εργαζομένων του MEGA. Δημοσιογράφοι, Τεχνικοί και Διοικητικοί υπάλληλοι στήριξαν απλήρωτοι εδώ και 2 χρόνια το κανάλι προκειμένου να μην κλείσει. Τώρα αποκαλύπτεται ότι εξαπατήθηκαν.

- Στα ταμεία των τραπεζών συσσωρεύθηκαν 50 εκ. ευρώ από διαφημίσεις, όμως οι μέτοχοι του καναλιού αποφάσισαν να μην συμμετέχουν στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. To MEGA οδηγείται σε ξαφνικό θάνατο.

- Οι μέτοχοι του MEGA και η κυβέρνηση οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους έστω και την ύστατη στιγμή. 420 εργαζόμενοι και οι οικογένειες τους τίθενται σε άμεσο κίνδυνο».

Πηγή: thetoc.gr

Σχόλια