Έφυγαν από την Κρήτη για να πουν "αντίο" στη Δέσποινα & τη Μαίρη τους

Κρήτη
Έφυγαν από την Κρήτη για να πουν "αντίο" στη Δέσποινα & τη Μαίρη τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκηνές "Αρχαίας τραγωδίας" αναμένεται να διαδραματιστούν αύριο στη Ρόδο, εκεί όπου θα τελεστεί η νεκρώσιμη ακολουθία της μητέρας και της κόρης της οικογένειας Κωστίδη, οι οποίες έφυγαν από τη ζωή στο πολύνεκρο τροχαίο που σημειώθηκε στις 3 Ιανουαρίου στην εθνική οδό, στο ύψος της Αγίας Πελαγίας.

Για την Τήλο, εκεί που ζει η οικογένεια,  έχει ήδη κηρυχτεί η αυριανή μέρα , ημέρα πένθους με όλες τις δημόσιες υπηρεσίες να παραμένουν κλειστές και  τους κατοίκους  να αναχωρούν από τα ξημερώματα  της Παρασκευής με πλοία της γραμμής  για την Ρόδο και στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών που βρίσκεται στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ρόδου.

Εκεί όπου θα καταφθάσουν μέχρι το μεσημέρι της 12ης  Ιανουαρίου, συγγενείς, φίλοι, συμμαθητές και όλοι όσοι θελήσουν να πουν το τελευταίο αντίο στην αγαπητή Μαίρη και την μητέρα της Δέσποινα, που έφυγαν τόσο αναπάντεχα από την ζωή, στον αιματοβαμμένο οδικό άξονα της Κρήτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΓΝΗ - Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Την ίδια ώρα, το κλίμα είναι βαρύ και στην Κρήτη, όπου παραμένουν στο νοσοκομείο τα άλλα δύο μέλη της οικογένειας , ο 48χρονος πατέρας στη ΜΕΘ και η μικρότερη κόρη, η 15χρονη Χριστίνα στην Παιδοχειρουργική.   

Με συναισθήματα δύσκολο να περιγραφούν, αναχώρησε από το νησί, η μία από τις δύο γιαγιάδες της οικογένειας, η μαμά της Δέσποινας μαζί με τον αδερφό της μητέρας, οι οποίοι και τις τελευταίες ημέρες ήταν συνεχώς στο πλευρό της 15χρονης Χριστίνας και του πατέρα της. Όμως ο Γολγοθάς που ανεβαίνουν δεν έχει τέλος και πλέον καλούνται να παραστούν και να πουν το τελευταίο αντίο σε πολυαγαπημένα τους πρόσωπα.

Στο νοσοκομείο του Ηρακλείου παραμένει η άλλη γιαγιά , η μαμά του Νίκου Κωστίδη, ο οποίος και σύμφωνα με τις πληροφορίες σήμερα θα υποβληθεί σε μία ακόμη χειρουργική επέμβαση με την κατάσταση της υγείας του να παραμένει σοβαρή.

Η Χριστίνα, η κόρη του, που ως γνωστόν , ενημερώθηκε με την συνδρομή  ειδικών για την τραγωδία που έπληξε την οικογένεια της παραμένει για νοσηλεία στην Παιδοχειρουργική, αντιμετωπίζοντας προβλήματα στη λεκάνη της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΟΛΥΝΕΚΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΥΣ - ΞΕΚΛΗΡΙΣΤΙΚΑΝ ΔΥΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

Την ίδια ώρα, ιδιαίτερη μνεία για την φιλοξενία των Κρητικών, έκανε η Δήμαρχος της Τήλου η οποία και μέσω του neakriti.gr αναφέρθηκε στο μεγάλο κύμα της συμπαράστασης και της πολύτιμης βοήθειας  που έχουν  δεχτεί όλο αυτό το διάστημα τα μέλη της οικογένειας από τους Κρητικούς,  κάνοντας ξεχωριστή αναφορά , στην διοίκηση και το προσωπικό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου αλλά και στον Δήμαρχο Χερσονήσου από όπου και καταγόταν ο άτυχος Χρήστος Στεφάνακης, ο οδηγός του μοιραίου Ι.Χ , ο  οποίος επρόκειτο να παντρευτεί την αγαπημένη του Μαίρη.  

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News