Ειδήσεις

Θύμα της... ομίχλης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Θύμα της... ομίχλης στο αεροδρόμιο Μακεδονία έπεσε και ο αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Θύμα της... ομίχλης στο αεροδρόμιο Μακεδονία έπεσε και ο αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης ξεκίνησε σήμερα το πρωί από την Αθήνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη από όπου θα αναχωρούσε για την Πιερία όπου είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη.

Ωστόσο, η ομίχλη, που από χθες έχει γίνει η αιτία για να ακυρωθούν οι προσγειώσεις και οι απογειώσεις δεκάδων πτήσεων, επηρέασε  και τη δική του και έτσι το αεροπλάνο που επέβαινε ο αρχηγός της ΝΔ δεν ξεκίνησε το ταξίδι του από την Αθήνα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, ενώ είχαν επιβιβαστεί όλοι οι επιβάτες, και μετά από δύο ανακοινώσεις ότι θα απογειωθεί εντός των επόμενων λεπτών, αποφασίστηκε να ματαιωθεί η απογείωση. Οι επιβαίνοντες παρέμειναν στο αεροσκάφος για μια ώρα περίπου.

Η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε ότι οι επιβάτες της εν λόγω πτήσης θα ταξιδέψουν για Θεσσαλονίκη με πτήση αργότερα μέσα στην ημέρα.

Ωστόσο, ο κ. Μητσοτάκης και το επιτελείο του αποφάσισαν να μεταβούν στην Κατερίνη οδικώς και ήδη βρίσκονται καθ' οδόν.

Το πρόγραμμα της περιοδείας Μητσοτάκη

Σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί στο Νομό Πιερίας, την Κατερίνη, την Βροντού, την Καρίτσα, το Λιτόχωρο - Δίον και τη Λεπτοκαρυά.

Αύρίο Πέμπτη, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μεταβεί στο Νομό Πέλλας,  το Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας, τα Γιαννιτσά, την Έδεσσα, την Αριδαία, την Σωσάνδρα, τους Πρόμαχους, τα Λουτρά Πόζαρ, το Μαυροβούνι, την Σκύδρα και την Κρύα Βρύση.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχόλια