Κίνηση στην σκακιέρα και το παιγνίδι συνεχίζεται...

Ποδόσφαιρο
Κίνηση στην σκακιέρα και το παιγνίδι συνεχίζεται...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αν υπήρχε η «μόνιμη λύση» ή στοιχειωδώς η «άλλη λύση», θα επέλεγε την προσωρινή στην οποία κατέληξε και δη αυτού του τύπου; Ασφαλώς όχι. Πρόκειται για μια κίνηση στην σκακιέρα, προκειμένου να δοθεί μια παράταση και να μην κέρδιζε επικίδυνα πόντους το φάντασμα του «λουκέτου». (Αν κάποιοι πάντως προτιμούσαν εδώ και τώρα το «λουκέτο», λογικά, μπορούν να έχουν άκρως αντίθετη άποψη).

Αυτό που έχει σημασία τώρα βραχυπρόθεσμα, είναι πως θα κινηθεί η ΠΑΕ ΟΦΗ, έχοντας να αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις, διοικητικές, οικονομικές και αγωνιστικές και πως μπορεί να υλοποιηθεί η «άλλη» ή η «μόνιμη» λύση για την διοικητική της επάρκεια.

Ο παράγων «χρήμα», έπαιξε καθοριστικό ρόλο, αφού από τη μία, μεγάλη μερίδα των «μετόχων» δεν έχουν διάθεση να βάλουν άλλο το χέρι στην τσέπη και από την άλλη, υπήρχε αυτός ο ένας με τα «κουσούρια» του, που ήδη έβαλε όσα κανείς άλλος, μόνος του. (Σε αναλύσεις που δεν μπαίνει ως βασικό δεδομένο ο παράγων «χρήμα», τα συμπεράσματα, είναι έξω από την πραγματικότητα)

Η διαφορά είναι ότι πριν, οι άλλοι δεν βοηθούσαν, ενώ τώρα θα βάζει αυτός, θα βάζουν και κάποιοι άλλοι, ενώ αλλάζουν και καταστάσεις στο περιβάλλον...

Η αλλαγή των γενικών αρχηγών από χτες (Ζερβάκης, Φασομυτάκης) και η επιλογή ενός άλλου προσώπου που ωστόσο δεν έκατσε στον πάγκο, δίνει τροφή να σκεφτεί κανείς, πως έχουν γίνει συγκεκριμένες συζητήσεις επί του θέματος και δεν επρόκειτο για κάτι παρορμητικό.

Σίγουρα πάντως οι κινήσεις για μια λύση «μόνιμου» χαρακτήρα συνεχίζονται, όπως φαίνεται από την κινητικότητα, αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο να κουμπώσουν.

#Ο ΟΦΗ μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο, ακόμη και τώρα που αποδυναμώθηκε στο ρόστερ του, αρκεί να ενισχυθεί άμεσα. Το έδειξε και με τον ΑΟΧ Κισσαμικό και με τον Πανιώνιο.

#Τι έχει κάνει αρκετούς γιατρούς να συζητάνε τον τελευταίο καιρό, γύρο από τον ΟΦΗ;

#Μέσω what's up, έγινε το μεγαλύτερο μέρος της επικοινωνίας Βρέντζου - Σάμι (με προτίμηση του τελευταίου), για την αγοραπωλησία του Εργοτέλη, που δεν έγινε. Οι δυο άνδρες, πάντως είχαν την ευκαιρία να καταγράψουν ενδιαφέρουσες συνομιλίες…

Είναι αλήθεια ότι οι επενδυτές (όχι δεν είναι Ιταλοί) που βρήκε ο Γιώργος Βρέντζος για τον αγαπημένο του Εργοτέλη, του είπαν «μήπως, είναι καλύτερα να πάρουμε τον ΟΦΗ;». (Δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν σε ποιον το έλεγαν;)

#Αλήθεια γιατί οι άλλοι βρίσκουν «επενδυτές» στο ποδόσφαιρο και στον ΟΦΗ, εδώ και χρόνια δεν βρίσκουν;

#Αυτό είναι! Να είσαι ο Έκτορ Μπεγερίν και να πηγαίνει στην εβδομάδα μόδας στο Λονδίνο φορώντας παντόφλες Gucci αξίας 735 ευρώ! Έτσι δεν περνάς απαρατήρητος...

#Το ελληνικό νησί, δώρο του Κριστιάνο Ρονάλντο στον Ζόρζε Μέντες για το γάμο του τον Αύγουστο του 2015 (4 εκατ. ευρώ το είχε αγοράσει), δεν ανήκει πλέον στον διάσημο ατζέντη ποδοσφαιριστών. Ο Ζόρζε Μέντες το πούλησε (σε τριπλάσια τιμή από την αντικειμενική αξία του), σε έναν άλλον διάσημο μάνατζερ, τον Μίνο Ραϊόλα!

Στ. Μ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News