default-image

Ιταλικά «μάτια» για Ντεουλοφέου

Αθλητισμός
Ιταλικά «μάτια» για Ντεουλοφέου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πιθανή φυγή του Ζεράρ Ντεουλοφέου από την Μπαρτσελόνα έχει δελεάσει διάφορους συλλόγους, με τις ιταλικές Μίλαν και Νάπολι να έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους.

Η μεταγραφή του Φιλίπε Κοουτίνιο ήταν σημαντική για τους "μπλαουγκράνα", ωστόσο έκανε πιο δυσοίωνο το μέλλον για τον  Ζεράρ Ντεουλοφέου στην Μπαρτσελόνα. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός επέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι στο "Καμπ Νόου", με στόχο να καλύψει έως ένα βαθμό το κενό του Νεϊμάρ, αλλά δε δικαίωσε τις προσδοκίες που υπήρχαν προς το πρόσωπό του.

Ο Ντεουλοφέου δε βρίσκεται στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε καθώς ο 23χρονος εξτρέμ δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της ομάδας.

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις έχει δείξει "θερμό" ενδιαφέρον για τον παίκτη καθώς ζήτησε από της διοίκηση των καταλανών την έγκριση τους για να διαπραγματευτούν με την πλευρά του Ισπανού.

Από την πλευρά της η Ίντερ σκεφτόταν ενδεχόμενο δανεισμού με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Η Μπαρτσελόνα δείχνει αρνητική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο αφού θέλει να πουλήσει από τώρα τον παίκτη.

Σύμφωνα, με την ιταλική "Corriere dello Sport" το επόμενο 48ωρο θα είναι κρίσιμο για την εξέλιξη της υπόθεσης, καθώς αναμένεται οι εκπρόσωποι του Ντεουλοφέου να συναντηθούν με τους διοικούντες της Μπαρτσελόνα για να αποσαφηνιστεί το μέλλον του πελάτη τους.      

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News