«Ελάτε κοντά» να σας τρατάρουμε στη Βιάννο!

Κρήτη
«Ελάτε κοντά» να σας τρατάρουμε στη Βιάννο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «Έλα Κοντά» φιλοξενείται από τον δραστήριο «Πολιτιστικό Σύλλογο Άνω Βιάννου», στο γραφικό «Πλακάδο», όπου στήθηκε μια υπέροχη γιορτή με τις «Σχολές Χορού Μπριντάκης Χριστόφορος» να δίνουν ξεχωριστό ρυθμό και τα παιδιά της σχολής να μας αφιερώνουν όμορφες μαντινάδες ...!

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Λουλάκης, μας συστήνει την ξεχωριστή παρέα του, ενώ τα αδέλφια Ραφαήλ και Μάνθος Δαμουλάκης, αλλά και οι Γιάννης Κυριακάκης και Μιχάλης Ραπτάκης μας χαρίζουν όμορφα κρητικά μουσικά μοτίβα.

Η Βιάννος του «Διαβάτη» ο γενέθλιος τόπος και η μεγάλη αγάπη του Ιωάννη Κονδυλάκη, πρωταγωνιστεί την Κυριακή στην ΚΡΗΤΗ TV, με στόχο να αναδείξουμε την ιστορική, αλλά και πολιτιστική κληρονομιά της ιστορικής Κωμόπολης!

Παράγοντες και τοπικοί φορείς μας γνωρίζουν γνωστές, αλλά και άγνωστες πτυχές του τόπου, της φύσης, του περιβάλλοντος, της τέχνης, των παραδόσεων, των ηθών και των εθίμων, της λαογραφίας, του πολιτισμού και της περίφημης Βιαννίτικης καντάδας, ενώ δεν λείπουν και τα «Βιαννίτικα μαγειρέματα»!

Κυριακή 14 Ιανουαρίου στις 18:30 το απόγευμα με την Αναστασία Μπιτζιλέου!

«Ελάτε κοντά μας»! Εμείς σας περιμένουμε να σας τρατάρουμε με ωραίες ιστορίες, ευτράπελα, γαστρονομία, μουσική και χορό!

Δείτε το trailer της σημερινής εκπομπής:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News