Η Χριστίνα βγήκε από τη ΜΕΘ - δεν γνωρίζει για το πολύνεκρο τροχαίο

Κρήτη
Η Χριστίνα βγήκε από τη ΜΕΘ - δεν γνωρίζει για το πολύνεκρο τροχαίο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αχτίδα φωτός για την οικογένεια Κωστίδη που ανήμερα της 3ης Ιανουαρίου του 2018, έχασε δύο από τα πολυαγαπημένα της μέλη, μητέρα και κόρη, από την μία στιγμή στην άλλη,  εξαιτίας ενός φριχτού τροχαίου δυστυχήματος.

Η 15χρονη Χριστίνα που έζησε τον χειρότερο εφιάλτη της αφού ήταν στη καμπίνα του μοιραίου Ι.Χ όπου και βρήκαν τον θάνατο τρεις άνθρωποι μεταξύ των οποίων η μητέρα και η αδερφή της, βγήκε από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΟΛΥΝΕΚΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟΝ ΦΟΝΙΚΟ ΒΟΑΚ - ΝΕΚΡΟ ΜΕΛΛΟΝΥΜΦΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΚΑΙ Η  ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ

Πλέον και σύμφωνα με τον υποδιοικητή του ΠΑΓΝΗ, κ. Φανουργιάκη, νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική κλινική με την κατάσταση της υγείας της να εξελίσσεται αρκετά καλά.

«Έχουμε μία θετική εξέλιξη από χθες το μεσημέρι οπότε και βγήκε από την εντατική μονάδα Παίδων η 15χρονη και νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική κλινική. Γεγονός που σκορπάει αισιοδοξία και στο ιατρικό προσωπικό αλλά και στο οικογενειακό της περιβάλλον».

Ερωτηθείς για το εάν το κορίτσι γνωρίζει κάτι για την τραγωδία της οικογένειας της ο κ. Φανουργιάκης απάντησε: « Η κοπέλα μέχρι και σήμερα δεν γνωρίζει το παραμικρό για την τραγωδία που έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένεια της . Έχει στο πλευρό της δύο γιαγιάδες, έναν θείο και φυσικά τους παιδοψυχολόγους που εκείνοι θα κρίνουν, πότε και υπό ποιες συνθήκες  η ανήλικη θα μάθει για το χαμό της μητέρας της αλλά και της αδερφής της. Την υπόθεση αυτή την έχουν αναλάβει οι ειδικοί.»

Την ίδια ώρα στην ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ , νοσηλεύεται ο Νίκος Κωστίδης , ο πατέρας της Χριστίνας και μία ακόμη τραγική φιγούρα της δραματικής ιστορίας αφού έχασε την μία από τις δύο κόρες του και τη σύζυγο του. Η κατάσταση της υγείας του εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται σταθερή και συνάμα κρίσιμη.

Λένε το τελευταίο αντίο στην μάνα και την κόρη

Να σημειωθεί ότι μία από τις τελευταίες πράξεις του δράματος θα «παιχτεί» την ερχόμενη Παρασκευή οπότε και θα πουν το τελευταίο αντίο στην μάνα και την κόρη της οικογένειας Κωστίδη, το νήμα της ζωής των οποίων κόπηκε στον «φονικό» ΒΟΑΚ.

Μάλιστα στην Τήλο αναμένεται να κηρυχθεί η συγκεκριμένη μέρα, ημέρα Πένθους στο νησί , απόφαση που θα οριστικοποιηθεί σήμερα έπειτα από  έκτακτη συνεδρίαση ενώ σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο και πολίτες θα παραστούν στην νεκρώσιμη ακολουθία το πρωί της Παρασκευής στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών που βρίσκεται στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ρόδου.

Αναφορικά τέλος με τους άλλους δύο τραυματίες του πολύνεκρου, παραμένουν για νοσηλεία στην Γενική Χειρουργική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, εκτός κινδύνου.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News