default-image

Πρώτη επιλογή για την Άρσεναλ ο Λεμάρ

Ποδόσφαιρο
Πρώτη επιλογή για την Άρσεναλ ο Λεμάρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προ των πυλών είναι η μετακίνηση του Αλέξις Σάντσες από την Άρσεναλ στην Μάντσεστερ Σίτι και αυτό φέρνει στο προσκήνιο τις επόμενες κινήσεις.

Η Άρσεναλ έχει βγει ήδη στην αγορά για τον αντικαταστάτη του Σάντσες. Το επικρατέστερο όνομα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ''Mirror'', είναι αυτό του Τομά Λεμάρ της Μονακό.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής αρέσει στον Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος θεωρεί πως ο Λεμάρ είναι ο ιδανικός για να αποτελέσει τον διάδοχο του Σάντσες στην επιθετική γραμμή.

Από την πλευρά της, η Μονακό διέψευσε πως βρίσκεται σε διαδικασία πώλησης κάποιου ποδοσφαιριστή της, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, πάντως, να αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

"Δεν συνηθίζουμε να πουλάμε ποδοσφαιριστές μας τον χειμώνα. Ο μήνας, όμως, είναι μεγάλος και πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν", δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ο Λεμάρ τη φετινή περίοδο έχει αγωνιστεί σε 19 αναμετρήσεις, έχοντας δύο γκολ και τέσσερις ασίστ, με τους Μονεγάσκους να αξιώνουν ένα ποσό κοντά στα 100.000.000 ευρώ για να πουλήσουν τον παίκτη.

Αν η Άρσεναλ και ο Βενγκέρ δείξουν διάθεση να δαπανήσουν αυτό το ποσό, τότε ο Λεμάρ θα βρίσκεται ένα βήμα πριν τη μετακόμιση του στο ''Emirates''.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News