default-image

Αιτωλοακαρνανία: Νεκρή βρέθηκε εξαφανισμένη μητέρα 3 παιδιών

Αιτωλοακαρνανία: Νεκρή βρέθηκε εξαφανισμένη μητέρα 3 παιδιών

Μυστήριο πέπλου «καλύπτει» την υπόθεση της εξαφανισμένης μητέρας στην Αιτωλοακαρνανία, καθώς η γυναίκα βρέθηκε νεκρή και μάλιστα με εγκαύματα πάνω στο άψυχο σώμα της.

Οι έρευνες αναζήτησης της 44χρονης μητέρας, η οποία είχε χαθεί από το απόγευμα του Σαββάτου, είχαν τραγική κατάληξη, καθώς η άτυχη γυναίκα βρέθηκε στη θέση Μυρτιά στην ευρύτερη περιοχή του Θέρμου της Τριχωνίδας.

Μάλιστα, πληροφορίες λένε ότι στο άψυχο σώμα της γυναίκας, που βρέθηκε έξω από το αυτοκίνητό της, υπάρχουν εγκαύματα, σύμφωνα με το newsit.gr.

Επίσης, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε δοχείο με εύφλεκτα υλικό, ενώ στο εσωτερικό του οχήματος υπάρχουν φθορές, που έχουν προκληθεί από φωτιά.

Από το πρωί, στις έρευνες συμμετείχαν και οι άνδρες της ΕΜΑΚ Πάτρας, με τη συνδρομή του ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου.

Υπενθυμίζεται πως η 44χρονη έχει να δώσει στίγμα από το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, όταν έφυγε από το σπίτι της και πήρε μαζί της το κινητό της τηλέφωνο.

Η γυναίκα ήταν χήρα και μητέρα τριών παιδιών.

Απαντήσεις στα αίτια του θανάτου

Το αποτέλεσμα της νεκροτομής που θα διενεργηθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας, αναμένεται να δώσει απαντήσεις στα αίτια του θανάτου της 44χρονης.

Έρευνες για το θάνατο της 44χρονης διενεργούν αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρίνιου, σε συνεργασία με το τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News