default-image

Υπέγραψε, παρουσιάστηκε και αποθεώθηκε ο Κουτίνιο (video)

Ποδόσφαιρο
Υπέγραψε, παρουσιάστηκε και αποθεώθηκε ο Κουτίνιο (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με κάθε επισημότητα από σήμερα ο Φιλίπε Κουτίνιο είναι ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνας καθώς η σπουδαιότερη χειμερινή μεταγραφή ολοκληρώθηκε και τυπικά.

Ο Βραζιλιάνος άσος πέρασε σήμερα τα ιατρικά τεστ, τα οποία επιβεβαίωσαν τη θλάση που τον ταλαιπωρεί και θα τον αφήσει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες, ωστόσο, στη συνέχεια πήγε στα γραφεία των «μπλαουγκράνα» και υπέγραψε το συμβόλαιό του ποζάροντας χαμογελαστός δίπλα στον πρόεδρο της ομάδας, Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου.

Ακολούθησε η παρουσίασή του στο κοινό της Μπαρτσελόνα… Χιλιάδες φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στο Καμπ Νου για να αποθεώσουν τον Κουτίνιο.

Ο ίδιος ήταν φειδωλός στις δηλώσεις του, ωστόσο, τόνισε ότι είναι έτοιμος να δουλέψει για να δικαιώσει όσους θέλησαν να τον εντάξουν στην ομάδα.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αρχικά τόνισε:  «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και όσους ασχολήθηκαν με την μεταγραφή. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος αφού είναι για ένα όνειρο το οποίο έγινε πραγματικότητα. Ελπίζω πως θα δικαιώσω όλους τους ανθρώπους που με πίστεψαν».

Από την μεριά του ο Μπαρτομέου είπε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι, ο Κουτίνιο ήταν ένας παίκτης που προσπαθήσαμε να πάρουμε από πέρσι το καλοκαίρι. Όλο το τεχνικό επιτελείο μας, ο Βαλβέρδε, ο Φερνάντες και ο Σεγκούρα τον ήθελαν πολύ. Δεν ήταν όμως εύκολο, ο Φελίπε ήθελε να έρθει εδώ, ήταν στους στόχους του και η υπομονή του έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Είναι ένας σταρ παγκοσμίου επιπέδου, τον ήθελαν κι άλλες ομάδες, όμως ήθελα πραγματικά να τον εντάξω στο πρότζεκτ του Βαλβέρδε και θέλω να ευχαριστήσω την Λίβερπουλ που του επέτρεψε να φύγει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News