Διαμορφώνεται νέο δωρεάν πάρκινγκ στο Τσαλικάκι

Κρήτη
Διαμορφώνεται νέο δωρεάν πάρκινγκ στο Τσαλικάκι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τις εργασίες διαμόρφωσης ενός νέου χώρου δωρεάν στάθμευσης αυτοκινήτων στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας στο Τσαλικάκι, επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.

Συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Άρη Σαλούστρο και Μανώλη Παπαδομανωλάκη, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Πολιτισμού Κώστα Τριγώνη και τον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννη Ντουλάκη επισκέφτηκαν το χώρο των 800 περίπου τετραγωνικών μέτρων με πρόσοψη στις οδούς Νικολάου Πολίτη και Ηλία Βενέζη, διαπιστώνοντας την πρόοδο των εργασιών. Ο νέος αυτός κοινόχρηστος χώρος, ο οποίος είναι ανάλογα χαρακτηρισμένος από το σχέδιο πόλης, θα καλύψει τις ανάγκες του Πολιτιστικού Κέντρου και των περιοίκων, ενώ αξίζει να τονιστεί ότι παραχωρήθηκε στο Δήμο Μαλεβιζίου από τους ιδιοκτήτες του πριν την εφαρμογή του σχεδίου, για να εξυπηρετήσει κατοίκους και επισκέπτες της πυκνοδομημένης περιοχής.

Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Το πρόβλημα της στάθμευσης στην περιοχή μας αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά από τη Δημοτική Αρχή, με πολλούς χώρους δωρεάν στάθμευσης οχημάτων. Στο κέντρο αλλά και περιφερειακά του Γαζίου, στην Αμμουδάρα, στο Πολύδροσο και εδώ στο Τσαλικάκι, έχουμε καταφέρει και θέσει στη διάθεση των συμπολιτών μας αρκετούς ελεύθερους χώρους στάθμευσης. Ειδικά αυτός ο χώρος, θα καλύψει και τις ανάγκες του Πολιτιστικού μας Κέντρου, ενός χώρου που λόγω των συνεχών δραστηριοτήτων του, προσελκύει καθημερινά αρκετούς επισκέπτες.

Θα ήθελα και δημόσια να ευχαριστήσω θερμά τον Χριστόφορο και τον Ζαχαρία Σκουλούδη και τον Λευτέρη Απλαδά για την παραχώρηση που έκαναν στον Δήμο μας, δίνοντάς μας έτσι τη δυνατότητα να διαμορφώσουμε και να παραχωρήσουμε νωρίτερα αυτόν τον χώρο στους συμπολίτες μας, όπως επίσης να συγχαρώ τους Αντιδημάρχους Μανώλη Παπαδομανωλάκη και Άρη Σαλούστρο για το άριστο αποτέλεσμα που κατάφεραν».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News