Αγωνία για την οικογένεια που ξεκληρίστηκε στην άσφαλτο

Κρήτη
Αγωνία για την οικογένεια που ξεκληρίστηκε στην άσφαλτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διανύοντας το πέμπτο 24ώρο από το πολύνεκρο τροχαίο της εθνικής οδού στο ύψος της Αγίας Πελαγίας κόβοντας το νήμα της ζωής σε τρεις ανθρώπους και 4 ακόμη να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, ώρες αγωνίας εξακολουθεί να ζει η οικογένεια Κωστίδη, που έχασε δύο μέλη της, τη μάνα και την κόρη ενώ τα υπόλοιπα δύο μέλη νοσηλεύονται στις εντατικές του ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία τόσο ο πατέρας της άτυχης Μαίρης και σύζυγος της μητέρας που έφυγε και εκείνη από τη ζωή, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική με την κατάσταση του να χαρακτηρίζεται σταθερή αλλά κρίσιμη. Ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπάρξει μείωση στη χορήγηση των φαρμάκων που λαμβάνει.

Σταθερή η κατάσταση και για την κόρη του, την 15χρονη Χριστίνα που νοσηλευέυται στην εντατική Παίδων. Με ορθοπεδικά κυρίως τραύματα, η υγεία της είναι εκτός κινδύνου   και έχοντας στο πλευρό της συγγενείς αλλά και ειδικούς για ψυχολογική υποστήριξη, εξαιτίας της ανείπωτης τραγωδίας που σημειώθηκε μπροστά στα μάτια της την περασμένη Τετάρτη 3 Ιανουαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΤΡΕΙΣ  ΑΚΟΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Αναφορικά με τους άλλους δύο τραυματίες εξακολουθούν να νοσηλεύονται στη γενική χειρουργική με την υγεία τους να μην εμπνέει ανησυχία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News