Ειδήσεις

Πάρτε ανάσα - αστρονομικό ποσό μοιράζει το Τζόκερ

Το ποσό που θα μοιράσει το Τζόκερ, στην επόμενη κλήρωσή του, της Πέμπτης 11 Ιανουαρίου, φτάνει τουλάχιστον τα 4.300.000 ευρώ!

Ένα ακόμη τζακ ποτ στην πρώτη κατηγορία, σημειώθηκε στην κλήρωση του Τζόκερ της Κυριακής και έτσι στην επόμενη κλήρωση θα διατεθεί στον τυχερό ή στην τυχερή ένα αστρονομικό ποσό που θα ξεπερνάει τα 4 εκατ. ευρώ.

Μετά το έκτο συνεχόμενο τζακ ποτ, το ποσό που έχει συγκεντρωθεί για την επόμενη κλήρωση του τυχερού παιχνιδιού του ΟΠΑΠ, προκαλεί ζάλη και αν μη τι άλλο θα αυξήσει κατακόρυφα ακόμη περισσότερο και τον ενδιαφέρον του κόσμου που μέχρι και την άλλη Πέμπτη θα σπεύσει στα πρακτορεία για να προκαλέσει την τύχη του.

Πάρτε ανάσα καθώς το ποσό που θα μοιράσει το Τζόκερ, στην επόμενη κλήρωσή του, της Πέμπτης 11 Ιανουαρίου, φτάνει τουλάχιστον τα 4.300.000 ευρώ!

Υπενθυμίζεται ότι οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε χθες η κληρωτίδα ήταν οι: 20, 29, 34, 38, 43, ενώ αριθμός Τζόκερ αναδείχθηκε το 7.

Επίσης στην δεύτερη κατηγορία (5άρια) βρέθηκαν τέσσερα (4) τυχερά δελτία, εκ των οποίων δύο φέρουν δύο (2) επιτυχίες όπου η κάθε επιτυχία κερδίζει το ποσό των €20.304,41.

Σχόλια