default-image

Το καρμικό της Χαλκιά & το καλύτερο δώρο για τη γιορτή της

Life
Το καρμικό της Χαλκιά & το καλύτερο δώρο για τη γιορτή της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πιο όμορφη γιορτή της ζωής της βίωσε χθες η Φανή Χαλκιά! Και πως να μην είναι αφού ήταν η πρώτη γιορτή που κρατούσε στην αγκαλιά της το μωρό της!

Η ολυμπιονίκης μας ζει στιγμές πρωτόγνωρης ευτυχίας και νιώθει η πιο τυχερή γυναίκα στο κόσμο μετά τον ερχομό του μωρού της στη ζωή της.

Βέβαια εκτός από το μωρό έχει στο πλευρό της και έναν υπέροχο σύντροφο, ο οποίος χθες της ευχήθηκε για τη γιορτή της με τα πιο όμορφα λόγια.

Η Φανή είπε για τον αγαπημένο της Λούη σε πρόσφατη συνέντευξή της: «Ήμασταν φίλοι στα 20 και μετά από χρόνια τον έφερε ένας κοινός μας φίλος στην γιορτή μου και μπλέξαμε και τέλος…. Είναι τα πρώτα μας Χριστούγεννα που περνάμε μαζί γιατί η γιορτή μου ήταν στις 6 Ιανουαρίου" αποκάλυψε και πρόσθεσε "Ήταν 100% καρμικό, είναι το άλλο μου μισό. Είναι κάποια πράγματα που πρέπει να γίνουν, η γνωριμία μας ήταν ένα από αυτά… Ήταν συγκλονιστικές οι στιγμές για να βρεθούμε".

Όσον αφορά τα σχέδια γάμου: "Θα παντρευτούμε, αλλά δεν μου έχει κάνει πρόταση γάμου, το μόνο που μου λέει είναι ας παντρευτούμε, πότε θες; Αλλά εγώ δεν το αντιλαμβάνομαι ως πρόταση".

tlife

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News