Ειδήσεις

Σήμερα η ανέλκυση του σκάφους που βούλιαξε μέσα στο λιμάνι

Αναμένεται να μπει τέλος στην υπόθεση με το σκάφος που προκάλεσε αναστάτωση στην ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς - Τι λέει το λιμενικό;

Αναστάτωση προκάλεσε στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Μεσαράς η εικόνα του ημιβυθισμένου σκάφους στο λιμάνι του Κόκκινου Πύργου, με τους ιθύνοντες, ωστόσο, με τους οποίους επικοινώνησε το neakriti.gr, να διαβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Από την πρώτη στιγμή, οι άνδρες του Λιμενικού Σταθμού του Κόκκινου Πύργου, βρέθηκαν στο σημείο και ξεκίνησαν την επιχείρηση ανέλκυσης του σκάφους, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το σκάφος ξεκίνησε να βυθίζεται εξαιτίας της βροχόπτωσης, που είχε ως αποτέλεσμα να μπουν νερά στο εσωτερικό του σκάφους, καθώς ο ιδιοκτήτης δεν ήταν παρών ώστε να τα βγάλει.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΚΑΦΟΣ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΣΤΗ ΜΕΣΑΡΑ (PHOTOS)

Πάντως, ο Λιμενικός Σταθμός του Κόκκινου Πύργου, διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει λόγος περεταίρω ανησυχίας και δεν έχει δημιουργηθεί σημαντική ρύπανση στο σημείο, παρά μόνο ελάχιστα λίτρα πετρελαίου που έπεσαν στο βυθό, κατά τη βύθιση.

Δείτε την εικόνα:

(Εσωτερική φωτογραφία: e-mesara.gr, Κεντρική: φωτογραφία αρχείου)

Σχόλια