Ειδήσεις

Τρεις Βαγιές: «Ποτάμια» οι δρόμοι – Πλημμύρισε γκαράζ (vid)

Στο ίδιο έργο θεατές είναι οι κάτοικοι της περιοχής των Τριών Βαγιών - Ζητούν άμεση παρέμβαση, μετά τις βροχές των τελευταίων ημερών

Το φόβο και τον τρόμο έζησε μία οικογένεια που διαμένει λίγα μέτρα μακριά από τον ποταμό στην περιοχή των Τριών Βαγιών, μετά τις έντονες βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν στο Ηράκλειο τις προηγούμενες ημέρες.

Λόγω της έντονης βροχόπτωσης τα νερά της βροχής συσσωρεύτηκαν στην οδό Παρασίου, με αποτέλεσμα τα νερα να εισέρθουν στο ισόγειο γκαράζ της οικίας, ενώ άμεσες ήταν και οι ενέργειες της οικογένειας για την απομάκρυνση του σκύλου από τον ακάλυπτο χώρο.

Το ίδιο σκηνικό επαναλαμβάνεται σε αρκετά σπίτια στην περιοχή, σε περιπτώσεις έντονων καιρικών φαινομένων.

Όπως επισημαίνουν οι κάτοικοι της περιοχής, δεν υπάρχουν σχάρες ομβρίων ενώ το πρόβλημα όπως υποστηρίζουν επιδεινώθηκε εξαιτίας διαφόρων παρεμβάσεων στην ευρύτερη περιοχή με συνέπεια να αλλάξει η ροή του βρόχινου νερού.

Για το επίμαχο ζήτημα, μία δημότισσα υπέβαλε αίτηση στην τεχνική υπηρεσία του δήμου Ηρακλείου ώστε να υπάρξει αυτοψία και με στόχο τη δρομολόγηση μικρών παρεμβάσεων για την αποφυγή παρόμοιων καταστάσεων.

Δείτε το βίντεο και το ρεπορτάζ:

Ρεπορτάζ: Γεωργία Μακάκη

Σχόλια