Ειδήσεις

Σοβαρός τραυματισμός στο κεφάλι για τον Κορδονούρη

Στιγμές αγωνίας έζησαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Τυλίσσου το μεσημέρι της Κυριακής (07/01), καθώς σε μια εναέρια διεκδίκηση της μπάλας, ο ποδοσφαιριστή της Τυλίσσου, Παναγιώτης Κορδονούρης χτυπήθηκε από αντίπαλό του στο κεφάλι και να μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ.

Στιγμές αγωνίας έζησαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Τυλίσου το μεσημέρι της Κυριακής (07/01), καθώς σε μια εναέρια διεκδίκηση της μπάλας, ο ποδοσφαιριστή της Τυλίσου, Παναγιώτης Κορδονούρης χτυπήθηκε από αντίπαλό του στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί άμεσα στο ΠΑΓΝΗ.

Συγκεκριμένα, στην αναμέτρηση Τύλισος - Αλμυρός, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, ο ποδοσφαιριστής του Αλμυρού, Ανδρέας Στρατήγης επιχείρησε «ψαλιδάκι» μέσα στην περιοχή, με τον Κορδονούρη να βάζει το κεφάλι του, το οποίο συγκρούστηκε με το πόδι του αντιπάλου του. Ο Κορδονούρης φάνηκε να έχασε τις αισθήσεις του με τον γιατρό της αναμέτρησης όμως να βρίσκεται σε ετοιμότητα και να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον ποδοσφαιριστή.

Η διακομιδή του στο νοσοκομείο κρίθηκε αναγκαία με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ όπου αυτή την ώρα του γίνονται οι απαραίτητες εξετάσεις, ενώ μαζί του βρίσκεται και ο πρόεδρος της Τυλίσου, Βασίλης Κουβίδης.

Σχόλια