Ειδήσεις

19χρονος βούτηξε και έπιασε το σταυρό στην Παντάνασσα

Με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε το πρωί του Σαββάτου στον Αγιασμό των υδάτων στο λιμανάκι της Παντάνασσας.

Με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε το πρωί του Σαββάτου στον Αγιασμό των υδάτων στο λιμανάκι της Παντάνασσας, ενώ περισσότερα από 20 κολυμβητές βούτηξαν στα νερά για να πιάσουν τον σταυρό.

Τυχερότερος όλων, ήταν ο 19χρονος φοιτητής Γιώργος Χρονάκης, ο οποίος και έλαβε από τον δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη ένα αναμνηστικό δίπλωμα και ένα Αγιοκωνσταντινάτο, μαζί με τις ευχές του για καλή χρονιά. Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης, αντάλλαξε επίσης ευχές για φώτιση, υγεία και ευτυχία με τον κόσμο, ενώ επισκέφτηκε το Λιμενικό Τμήμα Παντάνασσας, τα γραφεία του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου και του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων που βρίσκεται στο λιμανάκι

 Το παρών στον αγιασμό των υδάτων έδωσε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος του ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη, Νίκος Χρονάκης εκπρόσωποι τοπικών φορέων και αρχών και στελέχη της Δημοτικής Αρχής Μαλεβιζίου.

Αγιασμός των υδάτων πραγματοποιήθηκε επίσης στην Αμμουδάρα, τη Λυγαριά, τον Κρουσώνα, το Παλαιόκαστρο, την Αγία Πελαγία, το Φόδελε και το Μαδέ.

Τα αναμνηστικά δώρα των τυχερών που έπιασαν τον σταυρό στην Παντάνασσα και την Αγία Πελαγία ήταν προσφορά κοσμηματοπωλείων , του Δημοτικού Συμβούλου Μαλεβιζίου και υπεύθυνου Πολιτιστικών του Δήμου, Κώστα Τριγώνη και του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαιοκάστρου, τους οποίους η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί θερμά για τις δωρεές τους.

Σχόλια