Ειδήσεις

"Παλεύει" στην εντατική ο οδηγός της μηχανής μετά το τροχαίο

Από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε να «παλεύει» στη ΜΕΘ 35χρονος οδηγός μηχανής μηεγάλου κυβισμού που τραυματίστηκε σε τροχαίο.

Από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε να «παλεύει» στην εντατική 35χρονος ο οποίος τραυματίστηκε την Παρασκευή στο τροχαίο ατύχημα στη λεωφόρο Σούδας Χανίων. Τα τραύματα φαίνεται ότι αποδείχθηκαν πιο σοβαρά απ'ότι αρχικά διεφάνη και έτσι ο 35χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Χανίων .

Όπως τόνισε στο neakriti.gr o αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου κ.Ζουρίδης "ο τραυματίας νοσηλεύεται διαωληνωμένος, σε σταθερή κατάσταση στη μονάδα εντατικής θεραπείας". Ο 35χρονος φέρει τραύματα στο κεφάλι και το σώμα.

Υπενθυμίζεται ότι τα τροχαίο σημειώθηκε την Παρασκευή στις 11 το πρωί στη συμβολή της λεωφόρου Σούδας με την Αρκαδίου όταν ΙΧ στο οποίο έπεβαιναν δύο άτομα συγκρούστηκε με μηχανή.

Ενδεικτικό της δύναμης με την οποία χτύπησε η μηχανή είναι ότι ο οδηγός έπεσε τραυματισμένος στο οδόστρωμα, ενώ όλο το μπροστινό τμήμα της μηχανής καταστράφηκε από τη σφοδρότατη σύγκρουση.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΣΦΟΔΡΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΗΧΑΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ

Σχόλια