Ειδήσεις

Ποδαρικό με φόρους για τους εμπόρους - Ελπίζουν σε ανάπτυξη

Λουκέτο έβαλαν 245.000 επιχειρήσεις στη χώρα μας, τα τελευταία επτά χρόνια, με εκρηκτικές καταστάσεις να είναι προ των πυλών

Λουκέτο έβαλαν 245.000 επιχειρήσεις στη χώρα μας, τα τελευταία επτά χρόνια, με εκρηκτικές καταστάσεις να είναι προ των πυλών λόγω των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών για τα κόκκινα δάνεια.

Το νέο έτος η υπέρμετρη φορολόγηση κάνει ποδαρικό για τις επιχειρήσεις, με τον Βασίλη Κορκίδη να κάνει λόγο για φορο - επιβάρυνση ύψους 1 δις ευρώ.

Στο Νομό Ηρακλείου, δυνατό ήταν το χτύπημα στον κατασκευαστικό κλάδο το 2017 καθώς μεταφράζεται στο 80%, με τα χρώματα να είναι μελανά στην αγορά ξύλου.

Αρκετά επαγγέλματα ποντάρουν στην ανέγερση νέων ξενοδοχείων στο νησί καθώς και σε εργασίες ανακαίνισης των υφιστάμενων ξενοδοχειακών μονάδων.

Με πυξίδα την ελπίδα για ένα καλύτερο 2018, επιχειρηματίες και ελεύθεροι επαγγελματίες καταστηματάρχες ελπίζουν να υπάρξει η πολυπόθητη ανάπτυξη.

Για σημάδια σταθεροποίησης στον χώρο της Κτηματαγοράς κάνει λόγο η Άρτεμις Μαυράκη η οποία παράλληλα αναφέρεται στις αγορές ακινήτων σε χαμηλές τιμές αλλά και στο ενδιαφέρον ξένων επενδυτών.

Ρεπορτάζ: Γεωργία Μακάκη

Σχόλια