Μπλόκαρε η παραλιακή με τις νέες αλλαγές στους δρόμους -vid

Κρήτη
Μπλόκαρε η παραλιακή με τις νέες αλλαγές στους δρόμους -vid

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκηνές απείρου κάλλους επικράτησαν το μεσημέρι στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, πριν καλά καλά ξεκινήσουν οι ριζικές αλλαγές σε κεντρικές οδικές αρτηρίες, με την παράλληλη πιλοτική έναρξη των δρομολογίων των mini bus.

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους: Ένα κυκλοφοριακό κομφούζιο που ξεκινούσε από τον Ο.Λ.Η. και κατέληγε στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας. Δεκάδες πολίτες είτε σχολούσαν από τη δουλειά τους είτε αναγκαστικά έπρεπε να μετακινηθούν απότο συγκεκριμένο δρόμο, έρχονταν αντιμέτωποι με ένα απίστευτο μποτιλιάρισμα.

Σε ώρα αιχμής μάλιστα, οι οδηγοί βρίσκονταν εγκλωβισμένοι μέσα στα οχήματά τους και «κολλημένοι» σε μία κίνηση άνευ προηγουμένου.

Όπως είναι φυσικό, και τα νεύρα ήταν τεταμένα, καθώς το μόνο που ήθελαν οι δημότες ήταν να φτάσουν στον προορισμό τους, κάτι δύσκολο όμως αφού οι αντιδρομήσεις έχουν φέρει τα πάνω - κάτω.

Ας ελπίσουμε πως από Δευτέρα, που θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια των mini bus και θα γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές αλλαγές, το Ηράκλειο θα επιστρέψει στην κανονικότητά του και οι οδηγοί θα μπορέσουν άμεσα να προσαρμοστούν στους νέους ρυθμούς της πόλης.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΤΟΠ ΣΤΑ ΙΧ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ MINI BUS ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Φωτογραφίες - video: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News