Η Σοφία και η Έλενα είπαν τα πιο σπουδαία κάλαντα "αγάπης"

Κρήτη
Η Σοφία και η Έλενα είπαν τα πιο σπουδαία κάλαντα "αγάπης"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόσο περήφανοι νιώθουν οι γονείς της Σοφίας και της Έλενας, όταν μεγαλώνουν παιδιά με ήθος, αξίες και ιδανικά;

Των διδύμων που αποφάσισαν να πουν φέτος τα κάλαντα με σκοπό να κάνουν ευτυχισμένες όχι μόνο τις ίδιες αλλά και οικογένειες που πέρασαν δύσκολα Χριστούγεννα αφού η κρίση του έχει καθηλώσει.

Και αυτό γιατί τα κορίτσια όπως έγινε γνωστό  βγήκαν να πουν τα κάλαντα και τα χρήματα που συγκέντρωσαν όχι μόνο τα κράτησαν για να αγοράσουν κάτι για τον εαυτό τους αλλά όπως εκμυστηρεύτηκαν στους γονείς τους, η επιθυμία του ήταν να αγοράσουν τρόφιμα για να δοθούν σε άπορες οικογένειες.

Συγκινημένοι οι γονείς των κοριτσιών και σίγουρα υπερήφανοι για αυτήν τους την πράξη ενημέρωσαν την Κίτρινη Αποστολή, πλημμυρίζοντας από συναισθήματα χαράς, ικανοποίησης και ενθουσιασμού τα μέλη της.

Κυρίως όμως η χαρά σίγουρα θα είναι μεγαλύτερη για τις οικογένειες που δοκιμάζονται και σίγουρα χάρη στην ενέργεια αγάπης και προσφοράς των δύο κοριτσιών θα μπορούν να χαμογελάσουν.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση των δύο κοριτσιών .

Σίγουρα στην Κίτρινη Αποστολή όλα αυτά τα χρόνια έχουμε ζήσει πολύ συγκινητικές στιγμές!!!

Σήμερα ήρθε να προστεθεί ακόμα μία και μάλιστα ιδιαίτερης σημασίας!!!!!

Η Σοφία και η Έλενα αυτά τα πανέμορφα δίδυμα κορίτσια λέγοντας τα κάλαντα, εκμυστηρεύτηκαν στους γονείς τους, ότι θα ήθελαν να αγοράσουν τρόφιμα για να δοθούν σε άπορες οικογένειες!!! Την επιθυμία τους αυτή οι γονείς τους την έκαναν πραγματικότητα φέρνοντας στα γραφεία μας, μαζί με τα κοριτσάκια τα πράγματα!!! Σίγουρα το να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας με τέτοια ιδανικά και αξίες είναι σίγουρα κάτι πολύ σπουδαίο!!!!! Σας ευχαριστούμε που υπάρχετε κορίτσια!!!!!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News