Ειδήσεις

Σκηνές «φαρ ουεστ» στα Λευκά Όρη για ένα… λαγό

Όχι μόνο κυνηγούσαν παράνομα λαγούς στον Ομαλό, αλλά αντιστάθηκαν και στη σύλληψη, με αποτέλεσμα το αγροτικό του ενός να… τρακάρει 2 οχήματα της θηροφυλακής!

Ο λόγος για δύο κυνηγούς, οι οποίοι, κατά τη διάρκεια περιπολίας της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής Χανίων στον Ομαλό, «πιάστηκαν» στα πράσα να κυνηγούν λαγούς με τη χρήση φακών.

Όταν οι θηροφύλακες κατάφεραν να τους πλησιάσουν, εκτυλίχθηκαν σκηνές από… ταινία δράσης, καθώς το ένα άτομο που είχε την καραμπίνα κατάφερε να διαφύγει, ενώ το δεύτερο άτομο προσπάθησε να... το σκάσει! Μπήκε στο αγροτικό όχημα και, προσπαθώντας να ξεφύγει, «χτύπησε» 2 οχήματα της θηροφυλακής.

Τελικά, βέβαια, ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων όπου και κρατήθηκε.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Α' Κυπό την επιχείρηση της θηροφυλακής, η οποία πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 11:00 χτες το βράδυ κατασχέθηκαν ένας σκοτωμένος λαγός που βρέθηκε στο όχημα, δύο φακοί χειρός καθώς και το όχημα.

Τέλος, σύμφωνα και με το τυπικό της διαδικασίας κατατέθηκε μήνυση στη Διεύθυνση Δασών Χανίων, η οποία και έχει διαβιβάσει ήδη το φάκελο της υπόθεσης στον Εισαγγελέα.

(Φωτογραφία αρχείου)

Σχόλια