Οι πρόσφυγες φέρνουν και προσλήψεις στην Κρήτη

Κρήτη
Οι πρόσφυγες φέρνουν και προσλήψεις στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαζί με τους πρόσφυγες έρχονται και προσλήψεις στην Κρήτη. Επτά νέες προσλήψεις θα γίνουν για την κάλυψη των αναγκών του προγράμματος Στέγασης Αιτούντων Άσυλο σε διαμερίσματα στην Κρήτη, στις περιοχές του Ηρακλείου και της Σητείας.

Συγκεκριμένα, θα προσληφθούν πέντε Κοινωνικοί Λειτουργοί και ένας Πολιτισμικός Διαμεσολαβητής - Διερμηνέας Αραβικών  για τον νομό Ηρακλείου, καθώς και ένας Πολιτισμικός Διαμεσολαβητής- Διερμηνέας Φαρσί (περσικά) που θ' απασχολείται στους νομούς Ηρακλείου και Λασιθίου (Σητεία).

Το Πρόγραμμα ESTIA, Στήριξη έκτακτης ανάγκης για την ένταξη και τη στέγαση, υλοποιείται από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) και χρηματοδοτείται από την Πολιτική Προστασία και Ανθρωπιστική Βοήθεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ECHO).

Οι Προσκλήσεις Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος έχουν αναρτηθεί στις ιστοσελίδες της Εκπαιδευτικής Αναπτυξιακής ΠΛΟΗΓΟΣ (www.ploigos-ea.gr) και της Αναπτυξιακής Ηρακλείου ΑΑΕ ΟΤΑ (www.anher.gr) και η υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών θα γίνεται μέχρι και τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018.

Το πρόγραμμα υλοποιείται από την  Αναπτυξιακή Ηρακλείου ΑΑΕ ΟΤΑ, σε συνεργασία με την Εκπαιδευτική Αναπτυξιακή ΠΛΟΗΓΟΣ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News