Οι εναπομείναντες και η δύσκολη θέση του Παπαδόπουλου

Αθλητισμός
Οι εναπομείναντες και η δύσκολη θέση του Παπαδόπουλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με 20 ποδοσφαιριστές μένει στο ρόστερ του ο ΟΦΗ ενόψει του κρίσιμου παιχνιδιού με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, τη στιγμή που εάν δεν αλλάξει κάτι κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο Νίκος Παπαδόπουλος θα μπορεί να υπολογίζει σε μόλις 16 (εκ των οποίων τρεις τερματοφύλακες) για την επικείμενη αναμέτρηση, καθώς οι Μονιάκης, Οικονόμου, Περογαμβράκης και Λεάλ είναι τραυματίες.

Οι τρεις τερματοφύλακες, Στρέζος, Δερμιτζάκης και Παναγιώτου, οι αμυντικοί Μπολάκης, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Μονιάκης (τραυματίας), Κοιλιάρας και Φαζός, οι μέσοι Νάστος, Πουρτουλίδης, Παπαστεριανός, Οικονόμου (τραυματίας), Παπατόλιος, Κοντογιάννης και Πλευράκης και οι επιθετικοί Περογαμβράκης (τραυματίας), Λεάλ (τραυματίας) Μάνος και Κουτσιανικούλής, είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν μείνει πλέον στο ρόστερ της ομάδας.

Ως εκ τούτου, κι αν δεν υπάρξει κάποια νεότερη εξέλιξη, ο Νίκος Παπαδόπουλος θα έχει στη διάθεσή του 16 ποδοσφαιριστές για την αναμέτρηση με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό από τους οποίους οι τρεις είναι τερματοφύλακες.

Πάντως η στάση των ποδοσφαιριστών θα φανεί στη διάρκεια της μέρας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν και κατά πόσο θα μπορέσει η ομάδα να κατέβει στην αναμέτρηση με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, με τις τωρινές πληροφορίες κάνουν λόγο πως οι εναπομείναντες παίκτες θα προπονηθούν κανονικά και θα αγωνιστούν στην αναμέτρηση με την ομάδα των Χανίων.

Να υπενθυμίσουμε πως τον δικαστικό δρόμο έχουν τραβήξει οι Χαντί, Ζιαμπάρης, Όγκμποε, Μάρτος, Ορτέγκα, ενώ παρελθόν αποτελούν οι Σιώπης, Κουσκουνάς και Ρούσσος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News