Ειδήσεις

Πολύνεκρο: Μετά το θρήνο, αγωνία για τον πατέρα & την κόρη

Μια από τις πιο δύσκολες στιγμές βιώνει η οικογένεια Κωστίδη που τα τελευταία 24ώρα βρίσκεται ενώπιον μιας τραγωδίας με δύο μέλη της, μητέρα και κόρη να έχουν αφήσει την τελευταία τους πνοή, ενώ πατέρας και η μικρότερη κόρη της οικογένειας να νοσηλεύονται στην εντατική

Μια από τις πιο δύσκολες στιγμές βιώνει η οικογένεια Κωστίδη που τα τελευταία 24ώρα βρίσκεται ενώπιον μιας τραγωδίας με δύο μέλη της, μητέρα και κόρη να έχουν αφήσει την τελευταία τους πνοή, ενώ ο 48χρονος πατέρας και η μικρότερη κόρη της οικογένειας να νοσηλεύονται στην εντατική.

Το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου και στην 15χρονη, στο πλευρό της οποίας έχουν φθάσει από χθες οι δυο γιαγιάδες αλλά και ο αδερφός της νεκρής μητέρας, όπως είχε αναφέρει στο neakriti.gr , η Δήμαρχος Τήλου Μαρία Καμμά, προκειμένου να απαλύνουν όσο μπορούν τα εσωτερικά τραύματα του κοριτσιού που δεν γνωρίζει τι ακριβώς έχει συμβεί και ζητάει τη μητέρα του.

Μάλιστα η κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων είναι τέτοια για την Χριστίνα, που από την πρώτη στιγμή παιδοψυχολόγοι βρίσκονται στο πλευρό του κοριτσιού καθώς αν και η υγεία του δεν κινδυνεύει και φέρει ορθοπεδικά τραύματα, η ζωή του άλλαξε από τη μία στιγμή στην άλλη, μένοντας πλέον ορφανό από μητέρα, χάνοντας αδερφή και με έναν πατέρα να δίνει τη μάχη του για να κρατηθεί στη ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΡΗΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΝΕΚΡΟΥ ΤΡΟΧΑΙΟΥ

Σύμφωνα και με τον υποδιοικητή του ΠΑΓΝΗ κ. Φανουργιάκη, το νοσοκομείο από την πρώτη στιγμή μερίμνησε για την φιλοξενία των συγγενών της οικογένειας Κωστίδη, για όσες μέρες χρειαστεί να παραμείνουν στο νοσοκομείο εκεί όπου εκτός από την κατάσταση του κοριτσιού, αγωνιούν και για την εξέλιξη της υγείας του πατέρα Νίκου Κωστίδη.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΑ ΠΟΛΥΝΕΚΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΠΟΥ ΒΥΘΙΣΑΝ ΣΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Ενώ οι σοροί μητέρας και κόρης έχουν ήδη επιστρέψει στην Τήλο όπου αναμένεται να παιχτεί η τελευταία πράξη του δράματος. Όπως άλλωστε έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης με τον άτυχο 23χρονο φοιτητή , τον Χρήστο τον οποίο και οδήγησαν στην τελευταία του κατοικία , φίλοι και συγγενείς. Μια ακόμη οικογένεια που ντύθηκε στα μαύρα , χάνοντας τον μονάκριβο της που έμελλε να αφήσει την τελευταία του πνοή στην αιματοβαμμένη άσφαλτο της Κρήτη και συγκεκριμένα στο φονικό εθνικό οδικό δίκτυο του νησιού, το χειρότερο της Ευρώπης.

Η κατάσταση των άλλων τραυματιών

Αναφορικά με τον Νίκο Κωστίδη, τον πατέρα που επέβαινε στο μοιραίο Ι.Χ και υπεβλήθη σε μία δύσκολή χειρουργική επέμβαση, η κατάσταση του στη ΜΕΘ όπου και νοσηλεύεται, εξακολουθεί να είναι κρίσιμη, με τους γιατρούς να παραμένουν φειδωλοί στις δηλώσεις τους .

Αναφορικά με τους υπόλοιπους δύο τραυματίες, ένας εκ των οποίων υπεβλήθη σε δύσκολη και πολύωρη χειρουργική επέμβαση το απόγευμα της Τετάρτης, νοσηλεύονται στη χειρουργική κλινική και βρίσκονται υπό διαρκή παρακολούθηση.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

Σχόλια