Ειδήσεις

Έφυγαν από την Κρήτη οι σοροί μάνας και κόρης

Στη Ρόδο μεταφέρθηκαν οι δύο γυναίκες που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο στην Αγία Πελαγία.

Στη Ρόδο έχουν μεταφερθεί οι σοροί των δύο άτυχων γυναικών, της 22χρονης Μαίρης και της μητέρας της που τόσο άδικα έχασαν τη ζωή τους στους αιματοβαμμένους δρόμους της Κρήτης.

Την πληροφορία αυτή έδωσε, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV, η Δήμαρχος Τήλου, Μαρία Καμμά.

Ωστόσο, δεν είναι γνωστό ακόμα πότε και που θα ταφούν οι δύο γυναίκες.

Υπενθυμίζεται πως το μεσημέρι της Πέμπτης φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο αντίο στον 23χρονο Χρήστο που σκοτώθηκε μαζί με την κοπέλα του και τη μητέρα της στην Αγία Πελαγία.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΚΑΙ Η ΤΗΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΗΣ

Οι τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας των τραυματιών

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μετά από μία δύσκολη χειρουργική επέμβαση, νοσηλεύεται ο πατέρας, της νεκρής κοπέλας.

Η τραγωδία όμως για την οικογένεια της Μαίρης δεν τελειώνει εδώ καθώς στο ίδιο αυτοκίνητο, στο πίσω κάθισμα ήταν και το 15χρονο κορίτσι, το τέταρτο μέλος της οικογένειας που είχε έρθει από την Τήλο για να συναντηθεί με την οικογένεια του 23χρονου μέλλοντα γαμπρού τους.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΤΗ ΜΕΘ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΜΑΙΡΗΣ - ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ - ΑΝΤΙΟ ΣΤΟ ΧΡΗΣΤΟ

Το κορίτσι υπέστη κατάγματα στη λεκάνη παρακολουθείται από ορθοπεδικούς και έπειτα από τις απαραίτητες υγειονομικές εξετάσεις στις οποίες και υπεβλήθη την Τετάρτη, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων, σε αιμοδυναμικά σταθερή κατάσταση.  

Αναφορικά με τους υπόλοιπους δύο τραυματίες, ένας εκ των οποίων υπεβλήθη σε δύσκολη και πολύωρη χειρουργική επέμβαση το απόγευμα της Τετάρτης, νοσηλεύονται στη χειρουργική κλινική και βρίσκονται υπό διαρκή παρακολούθηση.

Σχόλια