Ειδήσεις

Καλή "ζαριά" για την Αστυνομία, έπιασαν 13 με 13.500 ευρώ!

Μια καλή "ζαριά" έφερε η Αστυνομία στο Ηράκλειο αφού με δεκατρείς συλλήψεις κατάσχεσε το ποσό – ρεκόρ ύψους 13.500 ευρώ!

Μια καλή "ζαριά" έφερε η Αστυνομία στο Ηράκλειο αφού με δεκατρείς συλλήψεις κατάσχεσε το ποσό - ρεκόρ ύψους 13.500 ευρώ!

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου συνελήφθησαν δεκατρία άτομα και συγκεκριμένα εννέα Έλληνες από 25 ως 62 ετών και τρεις Αλβανοί 53, 37 και 45 ετών καθώς και μία 32χρονη Ρουμάνα.

Όλα τα παραπάνω άτομα βρίσκονταν σε καφενείο του Ηρακλείου και συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω να παίζουν απαγορευμένα τυχερά παιχνίδια. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι η 32χρονη υπεύθυνη του μαγαζιού έλειπε από το καφενείο. Έτσι, οι θαμώνες είχαν την ευκαιρία να παίζουν ανενόχλητοι ζάρια.

Ενώ η Αστυνομία έκανε το «ντου» στο μαγαζί, ένας 25χρονος Έλληνας και ο 45χρονος αλλοδαπός είχαν το ρόλο των τσιλιαδόρων, οπότε προσπάθησαν χωρίς καμία επιτυχία να ειδοποιήσουν τους παίκτες για τον έλεγχο.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, είκοσι ζεύγη με ζάρια, το χρηματικό ποσό των 13.500 ευρώ ως προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιχνιδιού. Επίσης, κατασχέθηκαν μία ηλεκτρονική συσκευή ενεργοποίησης ηχητικού σήματος με δύο χειριστήρια.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σχόλια